Celebrity News

Da li mi to dobro vidimo: Ana Nikolić objavila SREĆNE VESTI, Tara dobija pojačanje (FOTO)

Ćerka Ane Nikolić oduvek priželjkuje brata ili sestru

Da li mi to dobro vidimo: Ana Nikolić objavila SREĆNE VESTI, Tara dobija pojačanje (FOTO)

Nikada ćerka Ane Nikolić nije krila da čezne da dobije brata ili sestru, u čemu se ne razlikuje mnogo od drugih mališana njenog uzrasta. Tara Đurić prepametna je devojčica, koju pevačica strogo vaspitava, uporedo budući da je dete razvedenih roditelja, nastoji da udovoljava pojedinim njenim hirovima, naravno u granicama normale.

Pročitajte: Nakon snimka koji je potresao javnost - Blizak saradnik Ane Nikolić: NEMOGUĆE JE POMOĆI JOJ (FOTO)

Instagram screenshot @ananikolicoffivial

 

Želju da joj lično podari brata ili sestru za igru pop zvezda nažalost, mezimici nije uslišila, ali zato je najsrećnija bila kada je pre par godina njen rođeni brat Marko postao otac sina Vasilija. Pohvalila se tada Ana da je postala tetka, njena Tara starija sestra, a obe su svoje nove uloge svesrdno prihvatile.

Pročitajte: Sasula je salve uvreda na njegov račun: Posle žestokih prozivki Ane Nikolić progovorio Rasta i poručio samo jedno

Instagram screenshot / Ana Nikolić

 

Još jednog druga za igru ćerka Ane Nikolić dobila je i pre par dana, o čemu je pevačica radosno obavestila javnost. Naime, njena dobra prijateljica Zorica donela je na svet sina Andriju, a Anine reči raznežile i istovremeno nasmejale sve koji su post imali prilike da pročitaju.

- Ovo je moja sreća...Bog je veliki. Andrija dobrodošao u ovaj surovi svet, ali genetika ti kaže: "Nije Zoka p..ku rodila!" - napisala je pop zvezda.

Komentari (0)

Loading