Celebrity News

Dok je na putu treće dete: Sin Bojane Barović i Nikole Rokvića postupkom ŠOKIRAO roditelje, oni više NE MOGU NIŠTA (FOTO)

Sin Bojane Barović i Nikole Rokvića veliki je emotivac

Dok je na putu treće dete: Sin Bojane Barović i Nikole Rokvića postupkom ŠOKIRAO roditelje, oni više NE MOGU NIŠTA (FOTO)

Simeon Rokvić,sin Bojane Barović i Nikole Rokvića velika je maza. Mada ima tri godine i uveliko ide u vrtić ponaša se kao beba, što je ponosnim roditeljima donedavno bilo vrlo zanimljivo. Budući da je najmlađi član porodice sve mu je dopušteno, a šale na njegov račun i dogodovštine koje pravi svakodnevnica su skladne porodice.

Pročitajte: Najslađa trudnica! Bojana Barović pokazala veliki stomak, otkriva da joj je ovog puta JAKO TEŠKO (FOTO)

 

 

Otkako je saznao da će postati stariji brat sin Bojane Barović i Nikole Rokvića u velikoj meri je korigovao svoje ponašanje. Ideja da će kraj njega u sobi spavati neko o kome sada on mora da vodi računa, učinila ga zrelijim, a to koliko je oduševljen činjenicom da beba, i to još jedna sestra, uskoro dolazi govori činjenica što svakoga dana kada god mu se ukaže prilika dolazi do mame i ljubi joj stomak.

Pročitajte: Pale su maske, Nikola Rokvić prvi put o razvodu: Mučili smo se mnogo

 

 

Ovaj dirljiv porodični detalj manekenka je podelila sa pratiocima i sve nasmejala:

- Niko ne voli ovaj stomak kao on - napisala je duhoito Bojana a svi su komentarisali koliko je zapravo divno što je jedan dečak tako brižan i emotivan.

Komentari (0)

Loading