Celebrity News

Moram da pohvalim Duška... Pričali smo sa Jelenom Karleušom o braku, ćerkama, rekla nam je zašto su sve pevačice NESREĆNE (VIDEO)

Intervju Jelene Karleuše za "Story" otkrio je mnoge zanimljivosti

Moram da pohvalim Duška... Pričali smo sa Jelenom Karleušom o braku, ćerkama, rekla nam je zašto su sve pevačice NESREĆNE (VIDEO)

Povodom novogodišnjeg nastupa koji sprema za goste hotela "Hyatt" u najluđoj noći pevačica Jelena Karleuša organizovala je druženje sa sedmom silom gde je reči bilo na mnoge teme. Priliku za razgovor sa Jelenom iskoristili smo kako bismo proverili šta se krije iza vesti o njenim turbulentnim odnosima na javnoj sceni, kako sa koleginicom Darom Bubamarom koju odnedavno više ne prati na "Instagramu", tako i sa pojedinim glumcima koje je javno prozvala zbog svirepog ophođenja prema životinjama. Takođe, ukazala se prilika i da prokomentariše odnos sa Duškom Tošićem i njihovom zajedničkom vaspitanju ćerki Atine i Nike.

Pročitajte: Zabila joj je nož u leđa: Karleuša otpratila OVU koleginicu sa Instagrama, a bile su toliko bliske (FOTO)

- Nisam povređena, ja Dari ne mogu da zabranim s kim će da se druži ili šta će da radi, ona je jedna odrasla žena. Svakome svoji postupci idu na ime, obraz i čast. Njoj neću ni da zameram, niti da je prevaspitavam, svako ima pravo da se ponaša prema drugima kako misli da treba. Istina, ja jesam bila na njenom koncertu i svim silama sam se trudila da to prođe kako treba, jer ona je tada bila u jednoj životnoj situaciji koja nije bila tako sjajna i zato sam od srca htela da joj pomognem, i verujte da bih opet, ne samo njoj već svakom kolegi. Ne tražim ništa zauzvrat, niti očekujem da zbog toga neko promeni odluku s kim će da se druži, to od mene ne bi bilo fer. Prema tome, pustite Daru, neka živi i radi kako ona misli da treba - rekla nam je Karleuša o tom slučaju, a šta je još poručila saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading