Celebrity News

Više nema ko da me ZLOSTAVLJA: Danijela Martinović prekinula ćutanje, ovo što je rekla o Grašu će vas šokirati

Autor: | 13/11/2022

Raskid Danijele Martinović i Petra Graše ostavio je trag na pevačici

Više nema ko da me ZLOSTAVLJA: Danijela Martinović prekinula ćutanje, ovo što je rekla o Grašu će vas šokirati

Raskid Danijele Martinović i Petra Graše još odzvanja domaćom javnošću iako je slavni hrvatski pevač sad već dugo venčan sa Hanom Huljić s kojom je dobio i ćerkicu Albu. Toliko su dugo Petar i Danijela bili zajedno da je njihov razlaz ostavio veliki šok, verovatno tim pre što je praktično odmah nakon te vesti Petar najavio ženidbu sa ćerkom Tončija Huljića. Danijela se nije oglašavala otkako je raskinula s Grašom, ali nedavno jeste dala intervju u kojem je komentarisala svoju odluku da se pored pevanja okuša i kao književnica a između redova onoga što je govorila neki su protumačili i da Graši šalje određenu poruku.

Instagram

 

- Sa devetnaest godina pitala sam sebe ko sam ja. Svi su mislili da bi trebalo da skačem od sreće, tada sam počinjala pevačku karijeru, okusila sam popularnost. Ali u mojoj maloj dušici vladala je praznina. Zašto već tada? Nešto je u meni tragalo za većim smislom. Ipak, u tim godinama plašila sam se da ikome kažem šta osećam, jer verovatno bi mi rekli da sam premlada za takva pitanja - navelasplitska umetnica i rekla da danas više nije tako.

- Sada sam slobodna od samoprezira, od samoosuđivanja, od samoodbacivanja. Znate, niko nas ne može zlostavljati više nego mi sami sebe i to sam shvatila tek sa iskustvom - poručila je pevačica a raskid Danijele Martinović i Petra Graše mogao bi biti tema na koju bi rekla nešto slično, što su mnogi tako i protumačili.

Pročitajte: Danijelino srce će se raspasti: Petar Grašo je uporedio sa Hanom i otkrio ZAŠTO SU SE RAZVELI

Matea Molčić Senčar

 

- Savetovala bih svim ženama da ne srljaju u veze, i da nastoje da im partner bude prijatelj. To je odnos nad svim odnosima. Prijatelj ume da vas sluša, neće vas osuditi, niti se naljutiti tek tako i to je veoma važno - rekla je pevačica dok je još bila u vezi sa Grašom ali nije otkrila da li je sa Petrom ostala prijatelj i danas.

Komentari (0)

Loading