Celebrity News

Danijelino srce će se raspasti: Petar Grašo je uporedio sa Hanom i otkrio ZAŠTO SU SE RAZVELI

Autor: | 31/10/2022

Brak Petra Graša i Hane Huljić otkriva detalje o njegovoj prošloj vezi

Danijelino srce će se raspasti: Petar Grašo je uporedio sa Hanom i otkrio ZAŠTO SU SE RAZVELI

Brak Petra Graša i Hane Huljić krunisan je ove godine ne samo u Crkvi svetog Dominika u Splitu, već i rođenjem njihove ćerke Albe. Pevač je tokom nedavne serije gostovanja po beogradskim medijima kod Vesne Dedić ispričao detalje njegove veze sa suprugom, a mnogi su iz toga konačno izvukli odgovore na neka pitanja koja su mučila javnost još od Petrovog raskida sa Danijelom Martinović.

Profimedia

 

Iako dugogodišnju bivšu partnerku nije direktno pomenuo, brak Petra Graša i Hane Huljić bila je tema koja je otkrila šta je to pevaču nedostajalo u prethodnom odnosu. Upitan je, na primer, da li mu supruga Hana toleriše ono što većina drugih ne bi, zbog prirode njegovog posla.

Miroslav Lelaš

 

- U principu to morate pitati nju, ali dobro ste to definisali. Ja verujem ako neko ima u startu bazično toleranciju a uz to je ona podpomognuta time da razume posao kojim se bavim onda je život lakši. Jer nije jednostavno ako ne prihvatiš da je neko sa kim živiš odsutan od 30 dana 15 ili 10, ponekad 28 dna odustan, ponekad četiri, ali je odsustvo sastavni deo posla i ona je tu vrlo vrlo stamena i vrlo lagana - objasnio je pevač i dodao da je brak Petra Graša i Hane Huljić u njegovom životu ponovo probudio leptiriće u stomaku.

Pročitajte: Ljudi, tako je MORALO BITI... Petar Grašo otkrio RAZLOG RASTANKA od Hane i bebe

Instagram printscreen

 

- Ja mislim da se čovek uvek može zaljubiti ako je otvoren prema životu. To znači da treba verovati u ljubav da bi se zaljubio. Znam da zvuči kliše, ali neki ljudi već u tridesetim godinama kažu mi smo ostarili, evo imamo familiju, evo žena me čeka, dobra je, eno ona moja, ali ona moja, nešto govori... koja ona tvoja to ti je žena, imaš 35 godina, to ti je žena koju voliš, koju si oženio pre sedam godina... Ako se neko odredi u startu da je žena ona moja koja kvoca ne da mu na pivo, a neko sa ženom ide na pivo... E ja spadam u ovu drugu kategoriju bez namere da se pravim ful romantični veliki frajer nego zato što ja želim da imam takvu vrstu odnosa - istakao je Grašo.

Komentari (0)

Loading