Celebrity News

Ujedinile su se! Danijela Martinović obrisala suze i krenula u napad, Grašo prestravljen novim razvojem događaja

Tuga Danijele Martinović zbog raskida od Graša postala je prošlost

Ujedinile su se! Danijela Martinović obrisala suze i krenula u napad, Grašo prestravljen novim razvojem događaja

Otkako je u javnost dospela vest da se Petar Grašo ženi Hanom Huljić te da sa njom čeka dete, tuga Danijele Martivnoić glavna je tema medija. Svi su se pitali kako ona podnosi to što je svega par meseci od raskida njen dugogodišnji emotivni partner pronašao novu devojku i pristao da vezu kruniše brakom, što mu kraj pevačice nije bilo ni na pameti.

Pročitajte: Danijeli zabadaju nož u srce i preko tek rođene bebe: Finalni udarac Petra Graše bivšoj supruzi

 

 

Dostojanstveno pop zvezda je sve medijske spekulacije izdržala, a pred kamere fotoreportera nedavno je stala lepša nego ikada, sa jednim važnim povodom. Pevačica je, naime, uz pomoć prijateljice Dalije Katavić dizajnirala liniju ručno rađenih naočara i to plasirala na hrvatsko tržište.

Pročitajte: Fotografija je dokaz da je život pun obrta: Danijela Martinović i Hana Huljić poziraju jedna pored druge

 

 

O novom projektu na pitanja medija govorila je s puno entuzijazma, a mnogi su komentarisali da je tuga Danijele Martinović zbog Graša davno ispričana priča i prošlost.

- Od kad sam prvi put videla kakva umetnička dela radi... ja sam Dalijin najveći fan! Ostvario mi se dugogodišnji san kada je upravo ona napravila liniju nakita, prvo za ‘Neopisivo’ seriju koncerata, a zatim i nakit za ‘Otvoreno srce’... A kako jako volim naočare, odlučile smo napraviti limitiranu seriju - ručno izrađenih sunčanih naočara koje su proizvedene u Hrvatskoj. Nema dva ista modela. Limitirana kolekcija s UV zaštitom i logom ‘Open Heart’ dolaze u svega 50 komada. One su samo dio ceele priče jer Dalia i ja najavljujemo i nova iznenađenja -  izjavila je Martinovićeva.

Komentari (0)

Loading