Celebrity News

Potres u braku Verice i Veljka: Niko ne može da joj vrati povređeno dostojanstvo

Natalna karta Verice Rakočević je vrlo jasna

Potres u braku Verice i Veljka: Niko ne može da joj vrati povređeno dostojanstvo

Urađena po datumu i mestu rođenja natalna karta Verice Rakočević otkrila je detalje iz života modne dizajnerke o kojima ni ona sama još uvek nije svesna. Astro-prognozom jedne od najboljih kreatorki Balkana bavila se naša astrološkinja Helena Cupać, koja je naznačila prelomne tačke u Veričinom životu i istakla važne sekvence njenog posla i braka.

Pročitajte: Unuk Verice Rakočević na reviju doveo devojku! Evo ko je ona i šta baka misli o njegovom izboru (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Natalna karta Verice Rakočević skriva mnogo toga između ostalog i da:

- Verica je rođena u horoskopskom znaku Bika, što govori o jednom veoma upornom karakteru, koji, pre svega ima smisla ali i potrebe za uspostavljanjem sigurnosti, na svim poljima. S druge strane, ovde imamo prisustvo Venere u Blizancima, zajedno sa Uranom, što joj daje naglašeno mladalački duh, visprenost i snalažljivost. Ona je neko ko će zauvek biti kao "devojčica".

Na polju ljubavi, odnosno partnerstva, kroz Veneru i Urana, možemo videti sklonost ka neobičnim, drugačijim, autentični, pa i mlađim partnerima.

Od 2018. godine njen bračni odnos zahteva više slobode delovanja, bez velikog gušenja, mada tu karakteristiku  Verica već poseduje kroz poziciju planeta u horoskopu.

Takođe,  od iste godine, ali u narednom periodu, od nekoliko meseci, dešavaju se razne stresne situacije u braku, ako ništa drugo, nagle promene planova.

Prisutna je i doza premora, kao i zabrinutosti, ali i fokusa na njenu sliku u javnosti, koja je do marta 2023. s vremena na vreme, pod mikroskopom, pa se ona može osećati atakovano, u smislu integriteta i  dostojanstva.
 

Pročitajte: Nosite ga na reveru, nesvesni njegovih magičnih moći: Ovako Verica Rakočević u 74. godini pojačava memoriju

Mirko Tabašević

 

Komentari (0)

Loading