Celebrity News

Brak Verice Rakočević više niko i ne spominje: Dizajnerka NAPUSTILA Veljka i njihovo gnezdo na Avali, oglasila se na Instagramu (FOTO)

Brak Verice Rakočević stalno je na udaru javnosti

Brak Verice Rakočević više niko i ne spominje: Dizajnerka NAPUSTILA Veljka i njihovo gnezdo na Avali, oglasila se na Instagramu (FOTO)

Istog momenta kada je skopljen, brak Verice Rakočević i 35. godina mlađeg Veljka Kuzmančevića, upravo zbog znatne razlike u godinama, postao je zanimljiv medijima. Uprkos tome što su dizajnerka i kompozitor uporno govorili kako gaje divan odnos, pun poštovanja, ljubavi, poverenja i podrške, te da pomenutu razliku niti u jednom segmentu ne osećaju i da im je žao što se ranije nisu sreli, dobar deo javnosti nisu uspeli da ubede u bajku koju žive.

Pročitajte: Tuga u domu Verice Rakočević: Saopšila vest o smrti i potresla naciju (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Jedno vreme se spekulisalo da je Veljko sa Vericom samo zbog novca, jer ga ona izdržava, ali čak i kada su se stvari u jednom momentu preokrenule, u Veljkovu korist te je krenuo da slika i svoja dela prodaje u inostranstvu po visokim cenama, nije bilo načina neverne Tome ubediti da prava ljubav između starije žene i mlađeg muškarca zaista postoji.

Pročitajte: Gotov brak Verice Rakočević! Dizajnerka OSTAVILA Veljka pa se oglasila na Instagramu (FOTO)

Petar Đorđević

 

Verica i Veljko, doduše, to nisu ni pokušavali. Uživaju u svom skladu i harmoniji, a mnogo puta do sada isticali su da ih sloboda koju jedno drugome daju najviše veže. Kompozitor voli divljinu, kampovanje i to redovno praktikuje sa prijateljima. Dizajnerka pak najviše uživa kada dva, tri puta godišnje uspe da otputuje u Ameriku kod naslednice Milene, koja tamo živi i radi i poigra se sa unukom Nikšom.

Pročitajte: Poznate dame pohrlile na reviju Verice Rakočević, ona inspiraciju pronašla samo u jednoj (foto)

Instagram

 

 

Upravo sa ulica Njujorka ona se nedavno javila pratiocima na "Instagramu" i sve slatko nasmejala. Naime, dizajnerka je krenula u šetnju sa unukom, koji je navikao da mu baka povlađuje, a u to ime ona je u opisu zajedničke fotografije napisala:

- Moram kako on hoće.

 

Komentari (2)

Loading
Nadica

22:28 30.10.2022

Ne mogu da zamislim Veljka sa babom 35 godina starijom u krevetu, fuj i užas. Oženi se čovječe i imaj porodicu ,decu,greota za tebe da trošis mladost na ovo.

Konacno

10:10 01.11.2022

Konacno se MALAD COVEK oslobodio CINI ove baba vestice. A sad sve ispocetka, mlada zena i deca