Celebrity News

Žena te izdržava, ŽALIM TE: Brutalno Karleušino obraćanje mužu Verice Rakočević zapalilo internet (FOTO)

Svađa Jelene Karleuše i Veljka Kuzmančevića podigla medijsku prašinu

Žena te izdržava, ŽALIM TE: Brutalno Karleušino obraćanje mužu Verice Rakočević zapalilo internet (FOTO)

Čini se da dugo nešto nije toliku medijsku pažnju privuklo kao što je svađa Jelene Karleuše i Veljka Kuzmančevića. Muž Verice Rakočević, očigledno kivan što državne ustanove nisu uspele da odvoje novac i veliki simfonijski orkestar uključujući i njega kao kompozitora pošalju u Njujork na nastup u Karnegi Holu, a jesu isti iznos prošle godine dale za novogodišnji nastup Jelene Karleuše ispred Skupštine, pomalo nekulturno na društvenim mrežama opleo je po pevačici.

Pročitajte: OČI U OČI posle toliko godina: Pogledajte kako je protekao SUSRET Karleuše i Anastasije Ražnatović na Hello! žurci (FOTO)

-Za pola novca koliko košta jedno ovakvo nakaradno estradno prikazivanje i javno pod*ebavanje zdravog razuma, veliki simfonijski orkestar ima priliku da srpsko delo “Lazarus” izvede u Karnegi holu u Njujorku. Na srpskoj umetničkoj sceni ostavili smo svoje znanje, godine posvećene radu i stvaranju. Možda jednoga dana kada to počne da se ceni i plaća umesto golih si*a i gu*ica, ipak mi odemo u taj Njujork - napisao je Veljko a Karleuša mu nije ostala dužna.

-Kada budeš bio slavan, uticajan, uspešan u svom poslu kao ja, kada uložiš u svoju karijeru milione kao ja, kad te budu cenili i u tvojoj zemlji i u svetu. Kad te bude pratilo i volelo koliko mene prati i voli, kad budeš trajao 30 godina kao ja. Kada od svog rada zaradiš milione kao ja, kada budeš bio hrabar i originalan kao ja, kada budeš bio Jelena Karleuša - tad ćeš ići u Njujork. Do tada ćeš i dalje biti nebitni niko koji vređa uspešne žene i kog žene izdržavaju. Uživaj sad u minutu slave koji ti udeljujem jer mi te je nekako žao. (Zamislite da neki kompozitor klasične muzike u Americi, ovako izvređa i napadne Lejdi Gagu ili Rijanu)

Pročitajte: Napustio je porodični dom, više nema sumnje: Duško Tošić fotografijom otkrio GDE JE SADA NJEGOVO SRCENapustio je porodični dom, 

Instagram

 

 

Svađa Jelene Karleuše i Veljka Kuzmančevića podelila je javnost, neke naljutila, neke čak i nasmejala. 
 

Komentari (2)

Loading
Nađa

17:58 07.11.2022

A čuj Veljkića!Smješan je Koliko kod ja,ili bilo ko ne voli JK,žena je institucija,npr,za njega. Ako je on kompozitor,meka komponuje,ne kužim što će mu ovo?!