Celebrity News

Šou Tare Đoković u Torinu: Jelena dovela ćerku na Noletov meč, zbog njenog postupka gori Internet! Prava zvezda (VIDEO)

Autor: | 15/11/2022

Ćerka Novaka Đokovića ukrala je šou u Torinu

Šou Tare Đoković u Torinu: Jelena dovela ćerku na Noletov meč, zbog njenog postupka gori Internet! Prava zvezda (VIDEO)

Pored vesti da mu je viza za Australiju ipak odobrena, kao i da je sinoć pobedio protivnika Stefanosa Cicipasa u prvom kolu završnog mastersa u Torinu, najbolji teniser Novak Đoković sigurno kao razlog za sreću ovih dana ima i činjenicu da je prilikom treninga za taj meč imao najbolju podršku do sada. Naime, ćerka Novaka Đokovića, Tara Đoković, lično je bodrila tatu i to ne samo sa tribina, već i sa terena.

 

 

Stoga je bar na momente sam trening pao u drugi plan, dok je pravi šou za okupljene posmatrače pravila petogodišnja ćerka Novaka Đokovića. Na jednom od snimaka vidi se kako se Noletova naslednica krila ispod peškira i zasmejavala ga, a ovaj simpatični video je brzo postao popularan na društvenim mrežama. U jednom trenutku se popela na sudijsku stolicu, tik iza leđa Gorana Ivaniševića, koji nije ni naslućivao šta se dešava.

Pročitajte: Ne mogu da ispunim sve što se od mene očekuje: Potresno saopštenje Jelene Đoković usred Novakovog turnira u Italiji (FOTO)

 

 

Ćerka Novaka Đokovića od ranije, kako je već poznato, uživa da uživo prati svog tatu na treninzima i mečevima kad god joj se za to ukaže prilika. Naravno, pored nje to voli da čini i Noletov sin Stefan koji je takođe ovih dana u Torinu. Na jednoj fotografiji koju je podelila Jelena Đoković, Noletova deca poziraju s njom na ulicama Torina a njihova mama je u opisu navela da su ponosni na tatu.

Komentari (0)

Loading