Celebrity News

Ne mogu da ispunim sve što se od mene očekuje: Potresno saopštenje Jelene Đoković usred Novakovog turnira u Italiji (FOTO)

Odluka Jelene Đoković nikad jasnija

Ne mogu da ispunim sve što se od mene očekuje: Potresno saopštenje Jelene Đoković usred Novakovog turnira u Italiji (FOTO)

Odluka Jelene Đoković da se bori za nove domaće inicijative dala je na značaju brojnim inovativnim projektima koji su zbog nemoći držanih ustanova ostali u zapećku. Supruga Novaka Đokovića i sam teniser svojevremeno su otvorili Fondaciju koja pomaže ugroženima, najpre deci, zidajući vrtiće i škole i opremajući ih. Ali Jelena tu nije stala.

Pročitajte: Cipele Jelene Đoković glavna tema na Instagramu: Da li biste vi imali hrabrosti da ovo obujete usred bela dana? (FOTO)

Jelena Ivanović

 

Kontinuirano ona svakodnevno nastavila je da govori o zdravoj ishrani i nezi, posebno najmlađih, dosta priča o fizičkoj aktivnosti i mentalnom zdravlju, ali i psihološkom pristupu, a sve češće je vidimo kao kariku nekog feminističkog pokreta.

Pročitajte: Ovaj moćni napitak očistiće vašu jetru za 9 dana, Novak i Jelena u njega se kunu

ATA Images

 

Odluka Jelene Đoković da podeli najnoviji post, koji se tiče upravo pripadnica njenog pola, bila je vrlo smela, a opet duhovita i s poentom. U objavi, koja se sastoji iz jedne slike i par rečenica, supruga najboljeg srpskog tenisera obratila se posredno damama, pa i njihovim jačim polovinama.

- Dakle, ako sam dobro shvatila, od mene se očekuje da decu održim zdravom i brinem o njihovom obrazovanju, igram se sa njima svakoga dana, održavam kuću čistom, posvetim se braku, idem u nabavku, kuvam zdravu hranu i razvijam karijeru, redovno vežbam i čuvam prijateljstva jer ipak nije dobro biti samo mama. Kao dobra ćerka da brinem o roditeljima, ali i da napravim bar 10.000 koraka dnevno i odvojim malo vremena za sebe. I da, bar osam sati sna dnevno se podrazumeva. Čas ću ja to - podelila je post Jelena pa u opisu dodala "Samo toliko".

Pročitajte: Prelepa i preskupa: Jelena Đoković prošetala omiljenu torbu princeze Dajane FOTO

Instagram

 

Odluka Jelene Đoković da se na ovaj način opredeli i stane u zaštitu supruga i majki naišla je na dobre kritike, naravno bilo je i onih koji su našli za shodno da je uvrede i napomenu da ništa od navedenog ona sigurno ne radi, jer ima dve kućne pomoćnice, dve bejbisiterke i dve kuvarice, te da ne može u potpunosti da razume situaciju u kojoj su žene.

Komentari (5)

Loading
Predrag Popović

19:44 14.11.2022

Ovoj zeni stvarno nije lako. Ima dosta problema. Najvise s glavom

Bosiljka

06:40 16.11.2022

Sve je dobro rekla,zene koje rade i nemaju kucne pomocnice treba da budu masine 24 h dnevno.Ma nemoj.

Gojko

16:39 16.11.2022

Mislim da se od tebe očekuje da paziš , vaspitavaš dečicu ,a tu " diplomatiju" razradjuj kad malko poodrastu.

Realno

19:31 16.11.2022

Šta tu ima potresno i zbog čega se ova žena žali? Kakav dan ima obična žena sa minimalnom platom? Teretana, frizeri, manikiri, pedikiri, duhovne vođe itd. Rinta osam sati kod nekog privatnika, zatim kuvanje, spremanje kuće i koliko stigne da pogleda deci domaći. Ova Đokovićka je smor nad smorovima i još nas pravi budalama.

Danny

10:17 17.11.2022

Poštovana gospođo Đoković, Većina žena trči tih 10.000 koraka dovodeći decu u obdanište, zatim za gradskim prevozom na posao, a posle u kupovinu namirnica, pa kuvanje... Sve to pod uslovom da ste završili fakultet i da se zaposlite, mesečna plata je oko 50-70.000 dinara, i ako je i Vaš partner zaposlen, posle plaćanja računa, možete otići sa roditeljima i decom najviše jednom mesečno u neki jeftiniji restoran na ručak. Tako da uživajte sa Vašom porodicom, osobljem koje svakodnevno radi za Vas, skupim minđušama i putovanjima, jer većina žena, bez obzira na kvalifikacije i zanimanje, ne može tako da živi od svog rada. Srdačno, Danny