Celebrity News

OPERACIJA je bila neizbežna, moj Lav mi pomaže: Evo kako Nina Radulović prolazi kroz NAJTEŽE dane

Autor: | 15/11/2022

Operacija Nine Radulović uticala je na njen odnos sa sinom

OPERACIJA je bila neizbežna, moj Lav mi pomaže: Evo kako Nina Radulović prolazi kroz NAJTEŽE dane

Operacija Nine Radulović, koja je morala da na operacionom stolu reši svoj problem sa diskus-hernijom, mogla je da poznatu voditeljku odvede na put dugog oporavka i smanji joj kretanje, ali ona je sve iznenadila time što je nakon zahvata bila aktivnija nego ranije. S emisijom "Srcem kroz ravnicu" svakodnevno obilazi gradove Srbije, neprestano je u pokretu, a nakon poslovnih obaveza predstoji joj rad sa sinom Lavom, s kojim, kako kaže, ravnopravno učestvuje u svim školskim obavezama. Aktivna mama oslanja se na njegovu pomoć kada je nošenje tereta u pitanju, budući da nakon intervencije na kičmi ne sme da je opterećuje bilo kakvim teretom.

Privatna Arhiva

 

- Lav mi svakodnevno pomaže, oduvek, a posebno otkad sam se operisala. Od tada nisam podigla ništa teže od dve flaše, jer je uvek tu moj pomoćnik Lav, koji ide u prodavnicu sa zadovoljstvom jer uvek zaradi i neku čokoladu - kroz smeh je ispričala za novo izdanje magazina "Story" a operacija Nine Radulović jedna je od okolnosti koje mamu i sina još više drže zajedno i na kojima uče.

Pročitajte: Nina Radulović i Leka zabrinuti zbog sina: Lav je doneo odluku, roditelji se tu ništa nisu pitali (FOTO)

Privatna Arhiva

 

- Mnogo je brižan i nežan, mada ne voli da to naglašavam u društvu, a ni javno, jer ga je "blam". U njegovom uzrastu sve deluje detinjasto i blamantno, svi žele da izgledaju starije i ozbiljnije, a kad odrastu, bude obrnuto. Trudim se da mu stavim do znanja da je najvažnije da ima dobar odnos s porodicom, ispunjen ljubavlju i razgovorom o ljubavi i nežnosti, i da je to lepo, a ne sramota. Jedino tako može uvek da bude srećan i u skladu sa sobom - ispričala je Nina.

Komentari (0)

Loading