Celebrity News

"Gledam Novaka kako pati": Potresna ispovest Dijane Đoković, otkrila istinu o svemu kroz šta prolazi njen sin

Autor: | 16/11/2022

Majka Novaka Đokovića otvorila je dušu

"Gledam Novaka kako pati": Potresna ispovest Dijane Đoković, otkrila istinu o svemu kroz šta prolazi njen sin

Majka Novaka Đokovića zabrinula je javnost u nedavnom gostovanju kod Marine Rajević Savić koja vodi emisiju "Dok anđeli spavaju" kada je otkrila malo poznate detalje o svom sinu, prenosi magazin "Star". Ona je istakla da je veoma zabirnuta za zdravlje svog sina i ne krije da zbog toga ima amajliju koju ne skida sa vrata, te da uz njenu pomoć vrši i određene rituale u kojima šalje molitve za sve svoje najmilije, a naročito za Novaka kad god se on nađe pred velikim izazovima.

Twitter

 

- Više puta smo ga gledali kako pati, kako ne može da diše, kako su mu noge krvave. Možda se to na televiziji ne vidi, ali ja vidim, vidim mu izraz lica, prepoznam u kakvom je stanju kad izađe na teren. Kad stavi onaj peškir preko glave, pa kad ga skine ima savim drugi izraz lica - rekla je majka Novaka Đokovića i dodala da pred spavanje izgovara molitve, u zavisnosti od toga kome su namenjene.

Pročitajte: Dijana objavila vesti: Novakova operacija je bila NEIZBEŽNA, kad ga je obišla rekao joj je SAMO OVO

Profimedia

 

- Obavezna je i zahvalnost, za svaki dan koji sam provela s nekim, bila to deca, prijatelji, svejedno. Kada je reč o Novaku, šaljem neku misao ili poruku koju on možda može i da čuje. Meč sa Federerom na Vimbldonu 2019. godine bio je najtraumatičniji koji sam ikada doživela, svi su bili protiv Novaka, zviždali su mu... U trenutku kada je Federer imao meč loptu, dodirnula sam krst koji zajedno sa reketom nosim na lančiću i rekla "možeš ti to". Tako je i bilo. Ima tu nečega. Kažu da je majčinska molitva najjača molitva - rekla je majka Novaka Đokovića.

Komentari (0)

Loading