Celebrity News

Nevena Božović potpuno bez šminke u novom spotu! (VIDEO)

Nevena Božović bez šminke izgleda dosta drugačije

Nevena Božović potpuno bez šminke u novom spotu! (VIDEO)

Nevena Božović Ivanović snimila je spot za pesmu "Lalala", koji je ujedno najava njenog novog albuma. Osim upadljivo dobrim i zaraznim ritmom, već na prvo slušanje, mlada zvezda oduševljava i svojim stajlingom u spotu. Naime, skidajući sa sebe deo po deo kostima, ali i šminke, Nevena se počevši od glamuroznog izgleda sa početka spota, na samom kraju pojavljuje u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke.

Promo

 

Prirodna lepota nije retkost, samo je retko viđamo, sakrila se u šumi neprirodnosti. Lepotu žene karakterišu i um i telo i duh. Lice je tu samo kao potpis ličnosti. Na to lice na koje danas mažemo svašta i ružimo se, treba pre svega ponovo staviti osmeh, a preko osmeha sve ostalo- ovim rečima temu spota objašnjava maestralni reditelj LjuBba, sa kojim se Nevena, i sama poznata po svojoj prirodnoj lepoti, odmah saglasila.

Pročitajte: Nevena Božović NIJE IMALA KUD: Nikad iskrenije o braku i pravilima koja mora da poštuje (VIDEO)

Ovo je prva pesma sa novog albuma koju prezentujem. Bržeg je ritma u odnosu na ostale, komponovao ju je sjajni Boris Krstajić na tekst Aleksandra Stevanovića. Spotom sam prezadovoljna, direktor fotografije je Igor Lazić. U ovom vizuelnom delu bavili smo se delikatnošću ženske lepote i borili se protiv komplikovanja. Lepa žena nije nužno ona lepo našminkana, već ona koja svoju lepotu nosi sa svim svojim pravim i krivim linijama - rekla je Nevena i dodala:

Promo

 

Snimali smo u jako pozitivnoj amtmosferi sa ljudima koji se ne plaše i ne kriju iza nesigurnosti i zajedničkim naporima izneli u suštini jako jednostavnu ideju koja govori o kompleksnoj temi. Nikako se ne protivimo šminkanju, štavise - volimo! Ali smo malo okrenuli narativ i probali bez - i pogodite šta? Može se - objašnjavaju Nevena i LjuBba.
 

Komentari (0)

Loading