Celebrity News

Svi se mole za njega: LOŠE VESTI stižu iz doma Ivana Ivanovića, otkazao je sve emisije

Povređen Ivan Ivanović, pre par sati saznalo se o ozbiljnosti situacije

Svi se mole za njega: LOŠE VESTI stižu iz doma Ivana Ivanovića, otkazao je sve emisije

Da je povređen Ivan Ivanović i to dosta ozbiljno doznalo se po objavi voditelja na "Instagram" profilu. Naime, autor emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" obavestio je one koji ga prate, samim tim i medije i širu javnost da je doživeo nezgodu zbog koje će morati da otkaže dalje emisije.

Pročitajte: Kaputić Lole Ivanović ostavlja bez daha: Ivan nije žalio para za ovaj modni detalj mezimice, svi komentarišu jedno (FOTO)

Boško Karanović

 

- Ćao svima, samo da vas obavestim da ove i sledeće nedelje neće biti emisije, zbog moje povrede. Nadam se oporavku i povratku na ekrane početkom decembra. Pozdrav - napisao je Ivanović kratko.

Iako je poručio da se oseća dobro da je povreda sanirana na vreme te da je sada samo pitanje dana kada će se osetiti dovoljno vitalno da nastavi da radi voditelj je ovom objavom zabrinuo sve svoje fanove, koji su odmah savetima priskočili upomoć. 

Pročitajte: Ivan Ivanović povređen, emisije otkazane! Voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem

Povređen Ivan Ivanović okružen je porodicom, što mu mnogo znači. Njegova ćerke Staša i Lola, kako i supruga su uz njega, što je već dovoljno lekovito po voditeljka, koji nestrpljivo čeka da ponovo zasmeje publiku.

Komentari (0)

Loading