Celebrity News

Par koji je mogao sve: Aleksandra Prijović i Filip posle VELIKE SVAĐE jednostavno rekli KRAJ

Brak Aleksandre i Filipa Živojinovića stalno je na meti medija

Par koji je mogao sve: Aleksandra Prijović i Filip posle VELIKE SVAĐE jednostavno rekli KRAJ

Koliko dugo će brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića opstati i koliko će supružnici izdržati bez čarki i svađa svi su se pitali, budući da pevačica dosta radi i putuje širom planete, te da je odsutna od kuće. Svi on koji su verovali da će odnos pevačice i sina tenisera Bobe Živojinovića biti kratkog daha prevarili su se jer po svemu sudeći supružnici koji imaju sina Aleksandra žive svoju bajku, a svoj brak dodatno su učvrstili time što su počeli da sarađuju.

Pročitajte: Kako je Ceca reagovala kad je OVO videla? Aleksandra Prijović gestom pokrenula spekulacije, da li je na pomolu novi estradni rat? (FOTO)

ATA Images

 

Produkcijska kuća u Filipovom vlasništvu stala je iza Aleksandrinih novih pesama, za koje je kako se piše po portalima, izdvojila kao za luskuzni stan u prestonici. Više od 150 hiljada evra pevačica je dala za izradu, promociju i marketnig a nedavno je progovorila da ju je rad na novom projektu dosta iscrpeo i čak doveo do prepirki sa suprugom, što inače nije slučaj. 

– Jako je bilo naporno zbog želje da sve ispadne najbolje. On više zamera meni nego ja njemu. Bitno mi je kako on misli jer ja njemu najviše verujem. Mi se generalno ne svađamo, ali ako se to desi to je zbog pesama i spotova – istakla je pevačica i potvrdila da rasprave sa mužem uglavnom rešava mirnim putem, te da su još na početku veze velikim svađama oboje rekli kraj.

Pročitajte: Aleksandra i Filip ne mogu da dočekaju sledeću godinu, Prija potvrdila najlepše vesti: Istina je!

Instagram

 

Uprkos zlonamernicima čini se da će brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića dočekati poduži staž, a supružnici pod istim krovom duboku starost.

Komentari (0)

Loading