Celebrity News

Prijovićki je dosadilo da glumi: Na Brenin rođendan je povukla potez koji je zauvek demaskirao odnos sa svekrvom (FOTO)

Sukob Aleksandre Prijović i Lepe Brene uobičajena je tema portala

Prijovićki je dosadilo da glumi: Na Brenin rođendan je povukla potez koji je zauvek demaskirao odnos sa svekrvom (FOTO)

Gotovo da ne prođe dan a da sukob Aleksandre Prijović i Lepe Brene nije tema medija. Još od prvog momenta kada je mlada pevačica kročila u dom Živojinovića između snaje i svekrve izrodili su se posebni odnosi, vrlo zanimljivi javnosti.

Pročitajte: Molila sam Filipa da me ne vodi u njenu kuću: Aleksandra Prijović VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI, ovo je SUROVA ISTINA o odnosu sa Lepom Brenom

Instagram

 

Pričalo se i pisalo da li je Brena prihvatila Priju i šta misli o izboru svog posinka, a Bobinog sina iz prvog braka, istovremeno naslovne strane tabloida krasile su Aleksandrine izjave o najvećoj balkanskoj zvezdi. Dok su njih dve jedna o drugoj za medije govorile sve najbolje, javnost je sumnjala da je to baš tako, a svaki potez estradnih umetnica tumačen je raznoliko.

Pročitajte: Svi ih ogovaraju: Modno usklađeni Filip i Prijovćka, ali JEDAN DETALJ na garderobi KRIJE TAJNU (FOTO)

Luka Šarac

 

Nova objava supruge Filipa Živojinovića na konto Breninog rođendana ponovo je izrodila govorkanja na temu sukoba Aleksandra Prijović i Lepe Brene. Naime, Prija je danas objavila fotografiju na kojoj pozira sa Brenom uz kratku čestitku i emotikon, što su mnogi prokomentarisali kao da je to uradila tek reda radi, zapravo da je to tako izgledalo. Ubrzo nakon što je i Brena pomenutu objavu podelilaa svom "Instagram" profilu spekulisanja na pomenutu temu su prekinuta, a sveobuhvatan zaključak je da nikakvog sukoba među pevačicama nema.

Pročitajte: Nije zaboravila odakle potiče: Aleksandra Prijović oduševila skromnom proslavom rođendana, mama i tata ponovo zajedno (foto)

Instagram

 

Potvrdilo je, ono što je Brena davno govorila, a to je da njih dve nemaju odnos snaja i svekrva jer to formalno i nisu, već da gaje prijateljska osećanja.

 

Komentari (0)

Loading