Celebrity News

Sine, ZAR I TI: Mali Jakov Piljikić već doneo odluku koja je šokirala Seku i Veljka, mama se tu više ništa ne pita

Sinovi Seke Aleksić preslatki su dečaci koji pevačici već dali spisak novogodišnjih želja

Sine, ZAR I TI: Mali Jakov Piljikić već doneo odluku koja je šokirala Seku i Veljka, mama se tu više ništa ne pita

Divni dečaci su sinovi Seke Aleksić i Veljka Piljkića, bar ih tako gde god da se pojavi i dobije priliku da priča o naslednicima, opisuje pevačica. Kaže da su dobri i razumni, što ide u skladu sa pravoslavljem kojim ih od malih nogu uči. Tvrdi da imaju interesovanja kao i sva druga deca savremenog doba, što uključuje tablete, kompjutere, igrice, što je u neku ruku raduje jer znači da idu u korak s vremenom. S druge strane, priznaje da je zabrinuta jer društvene mreže imaju i svoju tamnu stranu, koja se sve češće odražava na maloletnu decu. 

Pročitajte: OSUŠILA SE! Osuđivaće me, ali ja to ovako radim: Seka Aleksić opisuje svoj režim ishrane uz koji je skinula 10 KILOGRAMA (VIDEO)

Instagram

 

Sinovi Seke Aleksić, pogotovo stariji Jakov koji ide u preškolsko sve više je zainteresovan za "Instagram", "Tik tok" i stalno je zapitkuje kada će to moći da koristi, na šta ona još uvek u strahu od zloupotrebe ne pristaje, ali priznaje da će mu kada malo poraste sve sadržaje dozirati jer jedino tako može da otkrije njegove afinitete.

Pročitajte: Šta su mogli da urade? Sinovi Seke Aleksić uradili OVO, porodica i prijatelji u čudu (VIDEO)

Instagram

 

Za Story ona priča da je kod starijeg mezimca već primetila interesovanja, dok i mlađi Jovan, iako malen, vrlo ume da kaže šta želi. Čime to Jakov želi da se bavi, voli li javnu scenu, da li je njemu i bratu pripremila novogodišnje paketiće, kako će posle dužeg vremena izdržati da novogodišnju noć provede bez njih  i šta je to oko čega posebno brine kada je njihovo odrastanje u maloj sredini u pitanju, otkriva u videu koji možete pogledati ispod.

Pročitajte: Hitna medicinska pomoć! Seka Aleksić pala u krevet, prikačena na infuziju: Baš je ozbiljno! FOTO

Komentari (0)

Loading