Celebrity News

Tajne i skrivanja vode do NAJVEĆE KRIZE U BRAKU Seke i Veljka do sada: Istina o RAZVODU, fanovi tužni

Kriza u braku Seke Aleksić sve je ozbiljnija-pišu mediji

Tajne i skrivanja vode do NAJVEĆE KRIZE U BRAKU Seke i Veljka do sada: Istina o RAZVODU, fanovi tužni

Da je nastupila kriza u braku Seke Aleksić mnogi tvrde na osnovu jedne izjave pevačice. Naime, Seka koja je vrlo otvorena kada govori o svom braku nedavno je po prvi put ispričala da ima tajne pred suprugom Veljkom Piljkićem. Budući da je reč o nečemu što njen suprug ne podržava Aleksićeva je odabrala da prećuti istinu, što mnogi smatraju greškom.

Pročitajte: Ja sam otišla nekim drugim putem, Veljko je MORAO DA RAZUME: Seka priznala da je KRAJ

Instagram

 

Naime, Seka se u jednom od svojih intervjua našalila kako se, uprkos tome što je rođenjem sinova Jakova i Jovana drastično promenila navike, ipak vratila svojoj velikoj ljubavi šopingu. Otkrila je estradna umetnica da ne može da odoli skupocenim komadima koje kupuje gde god da privatno i poslovno otputuje, a budući da garderobu, cipele i tašne samo gomila i gotovo da nema više gde u ormaru da ih stavi suprug joj je zbog toga skrenuo pažnju.

Pročitajte: Čekanje se isplatilo: Sekine molitve USLIŠENE, u kuću u Pazovi stiglo ONO ŠTO JE GODINAMA ŽELELA (FOTO)

Stanislav Zakić

 

Kako se ne bi zaista dogodila kriza u braku Seke Aleksić pevačica je odlučila da pokoju kupovinu skrije i dodala:

- Krijem od muža sve što kupim.

Pročitajte: Luksuz za koji postoji lista čekanja: Seka ponosno nosi najskuplju torbu na svetu, a evo šta se u njoj nalazi FOTO

Instagram

 

Pomenuti problemi sa kojima se susreće u braku Seka svakako nisu toliko ozbiljni do te mere da naruše njen odnos sa mužem, na kraju krajeva mnogo puta je istakla da joj je on najveća podrška u svemu što radi i da je tek kraj njega pronašla sve ono što je priželjkivala da jedan muškarac poseduje. Sasvim je sigurno da će Veljko i za Sekinu staru pasiju naći razumevanje. 

Komentari (0)

Loading