Celebrity News

On bez duge kose, mlada lepa kao san: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Željka Mitrovića i njegove prve supruge Hani

Autor: | 19/11/2022

Venčanje Željka Mitrovića sa prvom suprugom Sonjom desilo se pre 32 godine

On bez duge kose, mlada lepa kao san: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Željka Mitrovića i njegove prve supruge Hani

Njihova ljubav davna je prošlost ali vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović i nekada poznata i vrlo uspešna pevačica Sonja Mitrović Hani i dan-danas održavaju kontakt i veoma dobre međusobne odnose, što se i očekivalo budući da su iz perioda njihovog braka dobili dvoje dece, sina Aleksandra i ćerku Sandru. Venčanje Željka Mitrovića i njegove prve supruge Hani događaj je koji je davno ostao iza njih ali ovih dana dostupna je i jedna jedina fotografija koja podseća na taj dan.

printscreen

 

Naravno, venčanje Željka Mitrovića sa Hani bilo je toliko davno da je prirodno što je medijski mogul izgledao prilično drugačije a detalj koji je verovatno najviše različit u odnosu na današnjicu jeste njegova frizura. Venčanje Željka Mitrovića i Hani odigralo se 1990. godine a brak je potrajao četiri godine nakon čega je usledio razvod jer je tokom perioda najveće sreće sa prvom suprugom Željko upoznao sadašnju suprugu Milicu i sve se odjednom promenilo.

Pročitajte: Spektakl! Milica Mitrović i Željkova prva supruga Hani na metar jedna od druge: Svi pričaju o tome šta je Milica uradila! (FOTO)

printscreen

 

Međutim, dok bi za neke žene to možda bio razlog da zauvek zarate, Hani i Milica Mitrović takođe neguju odlične odnose i nikada nisu dozvolile da ih prošlost poremeti. Nedavno su to i dokazale kada je Milica došla da podrži film Sonjine i Željkove ćerke Sandre Mitrović. Što se tiče Hani, nakon devedesetih je prestala da se bavi muzikom javno, ali je to nastavila da povremeno čini "iza kamera".

Komentari (0)

Loading