Celebrity News

Spektakl! Milica Mitrović i Željkova prva supruga Hani na metar jedna od druge: Svi pričaju o tome šta je Milica uradila! (FOTO)

Autor: | 18/10/2022

Ćerka Željka Mitrovića imala je veliko veče

Spektakl! Milica Mitrović i Željkova prva supruga Hani na metar jedna od druge: Svi pričaju o tome šta je Milica uradila! (FOTO)

Večeras je u Beogradu održana premijera filma "Komedija na tri sprata" a pored široke plejade slavnih glumaca koji u njemu igraju, u centru pažnje svakako je bila i mlada rediteljka Sandra Mitrović koja je imala na šta da bude ponosna. Njen rediteljski prvenac naišao je na odličnu reakciju prepune dvorane, a sigurno joj je tremu makar malo umanjila činjenica da je čitava porodica došla da je podrži. Kada ste ćerka Željka Mitrovića ta podrška nije mala stvar, a Sandrin film bio je povod da se vlasnik "Pink" imperije pojavi na gradskom dešavanju, što retko čini, sa suprugom Milicom Mitrović dok je, takođe, premijeri prisustvovala i majka mlade rediteljke Sonja Mitrović Hani.

Boško Karanović

 

Osim što su želeli da provere kakav je film snimila mlada Sandra Mitrović (31), prisutne je svakako zanimalo i kako danas izgleda odnos dve Mitrovićeve supruge, bivše i sadašnje. Večeras je naišla zgodna i zaista retka prilika da se Milica Mitrović i Hani nađu na istom mestu, pa su sve oči bile uprte u njih. Po onome što se moglo zaključiti, taj odnos je u nikad boljoj formi, a u prilog tome govori sam gest Milice Mitrović koja je došla da podrži projekat ćerke njenog muža iz prvog braka.

Boško Karanović

 

Dok je Željko Mitrović došao pod ruku sa supugom i majkom, ni njegova bivša žena nije bila sama. Sonja Mitrović Hani pojavila se u pratnji svoje kume, poznate pevačice Ane Bekute, a bilo je primetno da i ona ima pozitivnu tremu pred veliku stvar za njenu naslednicu.

Boško Karanović

 

Inače, rediteljka Sandra Mitrović, večeras je za TV Pink, uoči premijere iznela svoje prve utiske, i istakla, da nije ni sanjala da će raditi sa ovako jakom glumačkom postavom od kojih je, kako je otkrila, mnogo toga naučila tokom snimajućih dana.

Pročitajte: Čvrsto sam rešila da ga prebolim, a onda smo se slučajno sreli na ulici: Šokantna ispovest prve žene Željka Mitrovića

Boško Karanović

 

- Naš film se zove ''Komedija na tri sprata'', i osim komedije koja je baza filma, nude se i neki drugi žanrovi. Drama pre svega, tu imamo i elemente trilera. Komedija jeste, kažu ljudi, teška da se napravi i snimi, a naš film je dosta situaciona komedija. U našem sastavu su genijalci, i samo su doprineli da ovaj film bude ovakav. Očekujem dosta od njega! - rekla je ponosna rediteljka.

Boško Karanović

 

Na premijeri filma koji je režirala ćerka Željka Mitrovića večeras se pojavio veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su: glumica Mirka Vasiljević, voditeljka Dušica Jakovljević, glumac Miodrag Radonjić, glumica Nataša Tapušković i mnogi drugi.

Komentari (0)

Loading