Celebrity News

Da li mi to dobro vidimo? Tajni susret Leontine i Željka, ovo su svi detalji

Susret Leontine Vukomanović i Željka Joksimovića podigao prašinu

Da li mi to dobro vidimo? Tajni susret Leontine i Željka, ovo su svi detalji

Prvi susret Leontine Vukomanović i Željka Joksimovića nakon pomirenja dogodio se pre par godina u studiju kantautora. Preko supruge Jovane Joksimović muzičar je izgladio odnose sa bivšom, sa kojom je bio u svađi još od raskida. Leontina i Željko tada su ukrstili snage i stvorili divnu numeru, koja se odmah zavrtela na radio stanicama i postala hit. Saznavši da je do pomirenja došlo i da je pesma "Ludak kao ja" rezultat zajedničkog rada bivših pretalentovanih ljubavnika, javnost je našla za shodno da komentariše kako nije nikada ni trebalo da se razdvajaju, te da ako već nisu više želeli da budu zajedno, trebalo da pronađu način makar da sarađuju, jer zajedno magiju stvaraju.

Pročitajte: Drugarice, PROKLETNICE, zašto sa mojim BIVŠIM: Kako je Goca Tržan slomila srce Leontini (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

Od momenta kada su se zbog rada na novoj pesmi našli u studiju pevač i pevačica nisu više komunicirali, niti su viđeni u javnosti što se sinoć promenilo. Prvi susret Leontine Vukomanović i Željka Joksimovića posle dužeg vremena dogodio se na proslavi 40. rođendana Jovane Mišković.

Pročitajte: Dom po meri dve dame i jednog posebnog gospodina: Zavirite u prelepi stan Leontine Vukomanović i njene ćerke Lucije (foto)

Marko Arsić

 

Željko je naravno došao sa Jovanom, Leontina sama, ali su čitavo veče bili u  istoj prostoriji. Postoji nada da će bivši ljubavnici osim saradnje jednoga dana obnoviti i prijateljstvo, koje su gajili pre nego što su otpočeli

romansu.

Komentari (0)

Loading