Celebrity News

Toaleta iz snova, more poznatih, čist luksuz: Zavirite na proslavu 40. rođendana Jovane Nikolić Mišković (FOTO)

40. rođendan Jovane Nikolić Mišković protekao je u nezaboravnoj atmosferi

Toaleta iz snova, more poznatih, čist luksuz: Zavirite na proslavu 40. rođendana Jovane Nikolić Mišković (FOTO)

Jubilarni četrdeseti rođendan Jovane Nikolić, surpuge Marka Miškovića i snajke njegovog oca Miroslava, poznatog biznismena, obeležen je sinoć kako i dolikuje u jednom elitnom beogradskom hotelu. Dok je divan dan popularnoj pevačici zapravo danas, proslava je upriličena tako da prve sate 20. novembra Jovana dočeka uz mnoštvo dragih prijatelja i porodice, a treba primetiti da je rođendan Jovane Nikolić okupio više poznatih ličnosti nego što bi uspeo i jedan prosečan javni događaj.

Instagram

 

40. rođendan Jovane Nikolić počeo je u najboljoj mogućoj atmosferi, pa je pevačici danas samo preostalo da uživa uz supruga i njihove dve ćerke. Veče na proslavi propraćeno je emocijama i dobrom atmosferom a za nju se pre svega postarao poznati harmonikaš Aleksandar Sofronijević, kome je danas, takođe, divan dan.

Pročitajte: Sestra Marka Miškovića slučajno otkrila: Pogledajte kako izgleda Markova i Jovanina mlađa ćerka Reina (FOTO)

Instagram

 

Rođendan Jovane Nikolić prisustvom su uveličali Aleksandra Pijović sa suprugom Filipom Živojinovićem, Jovana i Željko Joksimović, glumica Jelena Gavrilović, Zvezdan Terzić i mnogi drugi. Bila je to i retka prilika da se bračni par Živojinović zajedno proveseli u javnosti, a odmah su dobili pohvale na račun stajlinga, baš kao što ih je dobila i sama slavljenica.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading