Celebrity News

Danijela će pozeleneti od muke: Ognjen Amidžić u zagrljaju OVE slavne pevačice, svaki bi mu muškarac pozavideo (FOTO)

Autor: | 21/11/2022

Razvod Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske neslavno se završio

Danijela će pozeleneti od muke: Ognjen Amidžić u zagrljaju OVE slavne pevačice, svaki bi mu muškarac pozavideo (FOTO)

Razvod Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske bila je vest koja u julu ove godine šokirala domaću javnost jer se par činio kao jedan od skladnijih tokom svih prethodnih godina. Sada kad su uveliko nastavili sa svojim životima, iako ih sin Matija zauvek spaja, slobodni su da rade šta god žele a poznati voditelj objavio je fotografiju na kojoj je u društvu veoma slavne pevačice i glumice. Međutim, reč je o prisećanju na događaj od pre tačno deset godina kada je čuvena Dženifer Lopez imala koncert u Areni u Beogradu. Tada je Ognjen imao zaista veliku ekskluzivu kada je u okviru svoje emisije ugostio slavnu Dženifer a sada je podelio uspomenu na taj događaj.

Instagram

 

Na fotografiji uz Amidžića i Lopezovu nalaze se i srećni saradnici koji su imali priliku da zajedno poziraju uz jednu od najpoznatijih žena iz svetskog šou-biznisa. Međutim, sve drugačije izgleda nakon što se dogodio  razvod Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske pa sreća poznatog voditelja nakon deset godina ipak nije potpuna kao onda.

Pročitajte: Nedostaješ mi da mi kažeš da će sve biti u redu... Danijela Dimitrovska se slomila na Instagramu, poslala tužnu poruku (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Razvod Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske navodno nije nimalo uticao na bivši par, kako je Danijela sama otkrila u izjavi od pre nekoliko dana.

- Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, ustvari u normalnim, to nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće - rekla je Danijela.

Komentari (0)

Loading