Celebrity News

Nisu još ni papire za razvod potpisali a Danijela Dimitrovski radi OVO: Javnost u čudu, kako će to podneti Ognjen (FOTO)

Razvod Ognjena Amidžića i Danijele Dimitorvski danima je tema portala

Nisu još ni papire za razvod potpisali a Danijela Dimitrovski radi OVO: Javnost u čudu, kako će to podneti Ognjen (FOTO)

Već par dana javnost je u šoku, a u fokusu spekulacija je razvod Ognjena Amidžića i Danijele Dimitorvski. Par koji je važio za jedan od skladnijih na javnoj sceni stavio je tačku na deset godina dug brak, a po svemu sudeći na razlaz se nije odlučio ishitreno, već je mesecima pre zvanične objave hjihov odnos okončan. 

Pročitajte: DOKAZ O RAZVODU svima promakao: Danijela Dimitrovska gestom odavno objavila KRAJ

 

 

Da se među njima sve mnogo ranije završilo, te da je sada samo usledila i pravna završnica govori ponašanje bivše manekenke koja fotografijama koje objavljuje na društvene mreže jasno poručuje da za tugu nema razloga, te da uživa u slobodi.

Pročitajte: Da li se istorija ponavlja Ognjenu Amidžiću? Ovo je njegova prva supruga i tokom njihovog razvoda dešavala mu se ISTA STVAR (FOTO)

 

 

Veruje se da je razvod Ognjena Amidžića i Danijele Dimitorvski mnogo više rastužio medije i javnost nego samog voditelja i bivšu manekenku, koja širok osmeh sa lica danima ne skida. Pored toga što je odlučila da život nastavi sama, Dimitorvska je promenila navike iz korena, te sada više izlazi i druži se s prijateljima.

Pročitajte: Eto, i to smo dočekali: Danijela Dimitrovska rođendan proslavila bez muža PA POSLALA SVIMA PORUKU (FOTO)

 

 

Samo što se vratila sa letovanja, na koje je po svoj prilici otišla sa društvom, a bez supruga, vlasnica modne agencije se zaputila na novo i to sa prijateljicama Anom Kokić i tekstopiscem Jovanom Radosavljević, gde će se, veruje se, potpuno posvetiti sebi i svom ličnom razvoju. 

Pročitajte: Žena heroj, posle ubistva supruga brigu o porodici preuzela je na sebe: Ovo je mama Ognjena Amidžića (foto)

Instagram

 

Mnogo puta pre priče o razvodu moglo se čuti da je Danijela rođeni lider, da je tu ulogu spontano dobila i nakon udaje za Ognjena a u njhovom domu, te da je upravo ona bila zadužena manje više za čitavo domaćinstvo, posebno brigu o voditelju. Sa pomenutim zadacima vezanim za simpatičnog Šapčanina ona je završila, a jedina briga u narednom periodu će joj biti sin Matija.

Komentari (0)

Loading