Celebrity News

Nisam ovako želela da živim, tuge imam U GALONIMA: Nataša Bekvalac šokirala objavom i poručila da je njen život sve osim savršenog

Objava Nataše Bekvalac zatekla je čitavu javnost

Nisam ovako želela da živim, tuge imam U GALONIMA: Nataša Bekvalac šokirala objavom i poručila da je njen život sve osim savršenog

Već godinama unazad Nataša Bekvalac jedna je od najpoznatijih i najuspešnijih pevačica kod nas ali današnja objava Nataše Bekvalac na "Instagramu" ukazuje na zablude koje zbog toga kod nekih ljudi mogu da nastanu. Ona je, naime, iznenadila sve kada je podelila veoma iskreno i otvoreno pismo svojim pratiteljkama i otkrila da nije srećna koliko drugi misle da jeste.

 

 

- Imam potrebu da vam na baš ovako tmuran dan ovo napišem. Većina onih koji me prate su žene, devojke, devojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću da krijem, oduvek sam to želela i kada je moja muzika u pitanju. Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savete, mislite da znam nešto više, veće nego što znate vi - počela je objava Nataše Bekvalac a zatim je šokirala nastavkom.

 

 

- Želim da vam kažem da niti umem da dam savet, niti znam nešto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen... Možda slike jesu... Ali ko još slika tugu. Nje imam, imam je u galonima i čuvam je za neke pesme i retke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat - poručila je pevačica, a objava Nataše Bekvalac obogaćena je fotografijom na kojoj se vidi njena mlađa ćerka Katja.

Pročitajte: Dečko Hane Ikodinović više nije tajna, evo šta o njemu kaže stroga mama Nataša (FOTO)

 

 

- Dame moje, niko, zapamtite niko, vam neće srediti život ako to ne učinite same za sebe i za svoju decu. Zato, navucite najudobnije pantalone (zgodnije je), zasucite rukave i obezbedite sebi samostalnost i život. Samo nezavisna, samostalna žena može biti slobodna i srećna. Ispravite me ako grešim... I samo tada može voleti baš onog kojeg njeno srce želi a biće zaslužuje. A ja vas volim baš takve kakve jeste - zaključila je Nataša.

Komentari (0)

Loading