Celebrity News

Na ovo je Mia Bjelogrlić pala! Razgolitio se Milan Marić, mišići sevaju na sve strane: Obožavateljke u transu (FOTO)

Izgled Milana Marića za svaku je pohvalu

Na ovo je Mia Bjelogrlić pala! Razgolitio se Milan Marić, mišići sevaju na sve strane: Obožavateljke u transu (FOTO)

Od prvog trena kada se pojavio na javnoj sceni Milan Marić privukao je pažnju dama, a nakon serije "Besa" gde je glumio lošeg momka interesovanje žena za njega drastično se povećalo. Izgled Milana Marića, to koliko je markantan i zgodan, česta je tema pripadnica lepšeg pola koje ne osporavaju i njegov talenat, lepe manire, vaspitanje. Sve pomenuto u paketu dramskog umetnika svrstalo je među najpoželjnije mlađe muškarce, a fotografija koja je nedavno osvanula na njegovom "Instagram" profilu neosporno mu je donela dodatne bodove.

Pročitajte: Rekla je šta je imala! Mia Bjelogrlić na 32. rođendan Milana Marića DONELA VAŽNU ODLUKU, svi pričaju o njima

Getty Images

 

Naime, Milan je pre izvesnog vremena otputovao na Island, gde je posetio znamenitosti Rejkjavika, prvenstveno lagune sa toplom vodom. Zarad uspomene napravio je par fotografija od kojih je jednu na kojoj je golišav podelio sa svojim pratiocima. Dame su još jednom mogle da se uvere u to koliko je Marić zgodan, a mnoge su čak komentarisale da mu nema ravnog.

Pročitajte: Pa očigledno joj je lepše nego sa Milanom Marićem: Evo ko sada grli lepu Bjelinu ćerku Miu (FOTO)

Instagram

 

Nakon objave fotografije u kupaćem kostimu Milan je dobio dosta pozitivnih komentara, neki su bili i šaljivog tipa ipak svi su se složili da je kompletan muškarac, kojeg bi svaka žena poželela kraj sebe, te da ne čudi što se Mia Bjelogrlić u njega zaljubila.

Pročitajte: Milan Marić otvorio dušu, ljubav se ugasila: Svaki raskid je težak...

Instagram

 

Uprkos tome što je za potrebe karijere nekoliko puta morao da se ugoji čak i po 20 kilograma pa da smrša, što je moglo da utiče i na njegovo zdravlje izgled Milana Marića besprekoran je i nešto čime umetnik može da se pohvali.

 

 

Komentari (0)

Loading