Celebrity News

Čovek prosto voli starije glumice: Milan Marić uhvaćen u strasnom zagrljaju sa koleginicom, zbog reakcije Mie Bjelogrlić smo ZANEMELI (FOTO)

Veza Milana Marića i Mie Bjelogrlić intrigira medije od momenta kada se za nju doznalo

Čovek prosto voli starije glumice: Milan Marić uhvaćen u strasnom zagrljaju sa koleginicom, zbog reakcije Mie Bjelogrlić smo ZANEMELI (FOTO)

Mesecima unazad u fokusu medija je veza Milana Marića i Mie Bjelogrlić. Glumac i ćerka Dragana Bjelogrlića romansu su otpočeli tokom rada na filmu "Toma", gde se Mia pokazala kao Bjelin odličan pomoćnik, a po svemu sudeći i kao Marićeva srodna duša.

Pročitajte: Rekla je šta je imala! Mia Bjelogrlić na 32. rođendan Milana Marića DONELA VAŽNU ODLUKU, svi pričaju o njima

Budući da zaljubljeni par nikada vezu nije potvrdio za javnost, medijima nije preostalo ništa drugo do da sklapaju kockice od onoga što su dramski umetnik i njegova izabranica bili voljni da podele sa publikom. Nebrojeno puta do sada, na konto tih delića, sastavljali su ih i mirili. U jednom momentu čak govorilo se da su pred oltarom, u drugom već da je samo pitanje dana kada će se razići, a priče na tu temu iznova je nedavno probudila Milanova objava na "Instagramu".

Pročitajte: Pa očigledno joj je lepše nego sa Milanom Marićem: Evo ko sada grli lepu Bjelinu ćerku Miu (FOTO)

Nebojša Babić

 

Na pomenutoj fotografiji Marić vrlo prisno pozira sa koleginicom Natašom Ninković, što je naravno zbunilo štampu i portale koji su prvobitno pomislili da je veza Milana Marića i Mie Bjelogrlić okončana, te da je glumac utehu pronašao u zagrljaju koleginice. Vrlo brzo doznalo se da o rastanku Bjeline ćerke i glumca nema ni govora, te da su pomenute slike nastale za potrebe pozorišnog komada. 

Pročitajte: Ma kakav Marlon Brando: Milan Marić objavio fotografiju iz spavaće sobe, devojke u transu, glumac nikad provokativniji (foto)

 

 

Nataša i Milan, naime, tumače glavne uloge u predstavi "Edip" Jugoslovenskog dramskog pozorišta čija premijera se očekuje sutra na velikoj sceni Ljuba Tadić.

Komentari (0)

Loading