Celebrity News

Pa očigledno joj je lepše nego sa Milanom Marićem: Evo ko sada grli lepu Bjelinu ćerku Miu (FOTO)

Mia Bjelogrlić ostavila Marića - trajna odluka ili privremeno rešenje

Pa očigledno joj je lepše nego sa Milanom Marićem: Evo ko sada grli lepu Bjelinu ćerku Miu (FOTO)

Priča u kojoj su akteri Milan MarićMia Bjelogrlić, mesecima je aktuelna, i čini se da interesovanje javnosti za glumca i rediteljku ne jenjava. Svi bi voleli da doznaju dokle je veza mladog para stigla, ima li planova za venčanje, jesu li se njihovi roditelji upoznali, nažalost, ćerka Dragana Bjelogrlića i Marić nisu spremni da o tome mnogo govore, samim tim o njihovom odnosu ostalo je da se nagađa. Budući da Milan ovih dana puno radi, snima nekoliko projekata istovremeno i juri sa seta na set, po portalima kruži priča da novopečeni momak i devojka ne provode mnogo vremena zajedno, dok pojedini tvrde da je čak Mia Bjelogrlić ostavila Marića.

Pročitajte: Ljubavno gnezdo gde ga posećuje Mia: Zavirite u udoban dom Milana Marića u kom romantike ne fali (FOTO)

Boško Karanović

 

Kao dokaz oni uzimaju najnoviju fotografiju ćerke Dragana Bjelogrlića u tuđem zagrljaju. 

Pročitajte: SADA NEMA NAZAD: Brat Aleksej Bjelogrlić javno izneo svoj stav o tome što je Milan Marić smuvao njegovu sestru (FOTO)

 

Instagram

 

Iako se Mia grli samo sa glumicom Milenom Radulović smatra se da se, s obzirom na Marićeva profesionalna zalaganja, ona poslednjih nedelja okrenula prijateljima, te da je na njih stavila fokus, a romansu zapostavila.

Pročitajte: Mia mu je izlečila SLOMLJENO SRCE: Milan Marić u vezi sa Bjelinom ćerkom, detalji će vas IZNENADITI

Boško Karanović

 

 

Mia Bjelogrlić ostavila Marića samo je doduše jedan od zaključaka koji se nameće. Dobar deo javnosti, međutim, veruje da su dramski umetnik i rediteljka kao stvoreni jedno za drugo te da sigurno iza zatvorenih vrata i daleko od fotoreportera ipak pronalaze vreme jedno za drugo. 

Komentari (0)

Loading