Celebrity News

"Ona je od mog sina napravila čoveka, postigla je čudo": Ovo je Tanja Bošković rekla o snaji Katarini, evo kako ona izgleda (FOTO)

Autor: | 22/11/2022

Sin Tanje Bošković oženjen je doktorkom

"Ona je od mog sina napravila čoveka, postigla je čudo": Ovo je Tanja Bošković rekla o snaji Katarini, evo kako ona izgleda (FOTO)

Sin Tanje Bošković godinama unazad živi u Americi gde je zasnovao porodicu sa suprugom Katarinom, a dok je poznatoj glumici sigurno teško palo što se na tako dalekoj udaljenosti razdvaja od sina Đorđa kojeg je dobila iz ljubavi sa Dejanom Karaklajićem, kako je ispričala, pustila ga je da ode bez reči.

Privatna Arhiva

 

- Važno je da decu naučimo da mogu da odu gde hoće i kad hoće, da im razvijemo i osnažimo krila, da im damo najbolje od sebe, celu svoju ljubav, da verujemo u njihovu snagu i da ih pustimo. Sina sam pustila u Ameriku bez pola reči. Došao mi je jedno popodne i rekao da želi da ode tamo, samo sam rekla „dobro“. On je to podneblje izabrao zbog svoje i specijalizacije svoje žene, moje divne snahe. Ona je od mog sina napravila čoveka i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit' manje žene nit' veće energije. Ako im je tamo lepo, treba da ostanu - rekla je ranije glumica u intervjuu za "Story" iz kojeg je jasno da je u odličnim odnosima sa ženom koju je sin Tanje Bošković oženio.

Pročitajte: Ta diva koju gledate na televiziji, OVO JE ISTINA O NJOJ! Progovorila SESTRA Tanje Bošković, otkrila sve o komplikovanom odnosu (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Sin Tanje Bošković, naime, u braku je sa Katarinom koja je završila medicinu ali nije im bilo lako kada su u dalekoj zemlji tek započinjali zajednički život.

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - ispričao je prošle godine Đorđev otac Dejan Karaklajić.

Komentari (0)

Loading