Celebrity News

Ta diva koju gledate na televiziji, OVO JE ISTINA O NJOJ! Progovorila SESTRA Tanje Bošković, otkrila sve o komplikovanom odnosu (FOTO)

Sestra Tanje Bošković velika je podrška glumice oduvek bila

Ta diva koju gledate na televiziji, OVO JE ISTINA O NJOJ! Progovorila SESTRA Tanje Bošković, otkrila sve o komplikovanom odnosu (FOTO)

Sanja, sestra Tanje Bošković, dve godine je mlađa od glumice, ipak kroz život se pokazalo da je dramskoj umetnici njena podrška u najtežim trenucima bila najznačajnija.

Pročitajte:Tanja Bošković na pragu osme decenije po prvi put zaprošena: Evo koji muškarac se na to osmelio, četiri decenije je mlađi od nje (FOTO)

youtube printscreen

 

Zajedno su odrasle, zajedno učile da kuvaju, jedna za drugu bile su tu kada su stvarale porodicu, a tvrde da se nikada nisu posvađale što im je majka duhovito zamerala.

- Mama je jednom prilikom rekla: "Baš me nervirate što se nikada niste posvađale". Ne znam da li su svi takvi, ali nas dve jesmo - rekla je ranije Sanja, na šta se Tanja nadovezala komentarišući red, rad i disciplinu koja je tokom odrastanja vladala u njihovom domu.

Uvek je svako znao svoj posao kada smo bile male. To je isto jako važno, da prosto što ona radi bolje uradi ona, a ono što ja radim bolje uradim ja. I to je fantastično, u kujini se to naročito vidi. Sanja pravi kolače najbolje na svetu, ne postoji uopšte neko ko pravi bolje. Neću onda da se petljam.

Pročitajte:Stilski nameštaj, šivaća mašina i priznanja na zidovima oslikavaju dom Tanje Bošković: Procenite i sami sa koliko ukusa je opremljen (FOTO)

youtube printscreen

 

Za razliku od sestre koja je bila vičnija u pripremi slatkiša Tanja je uvek bolje znala sa šivaćom mašinom te je tako za tri sata osmislila Sanji matursku haljinu i sašila joj je. Anegdotu od toga dana prepričava Sanja kroz osmeh:

- Na brzu brzinu sve pripremamo, dok se ja šminkam Tanja porubljuje dva puna kruga i puši cigaru. U jednom momentu vidim je kako umesto cigarete u usta stavlja iglu. To je bilo potpuno pomračenje mozga - duhovito je ispričala sestra Tanje Bošković, dok je glumica dodala da su uvek u četiri ruke sve brže završavale i sve je u životu teklo lakše jer lepo je imati nekoga svog ko te voli bezuslovno.

Pročitajte:Napadnuta Tanja Bošković, evo u kakvom se stanju nalazi glumica

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading