Celebrity News

Da li je ipak pogrešila? Par meseci pre veze sa Bastijem, Ana je bila sa OVIM PREBOGATIM biznismenom, borio se za nju do kraja (FOTO)

Bivši dečko Ane Ivanović san je mnogih žena

Da li je ipak pogrešila? Par meseci pre veze sa Bastijem, Ana je bila sa OVIM PREBOGATIM biznismenom, borio se za nju do kraja (FOTO)

Iako je već šest godina u braku, a još duže od toga u vezi sa Bastijanom Švajnštajgerom, naša bivša teniserka Ana Ivanović svakako da ima i ljubavnu prošlost koja danas povremeno zna da ispliva na površinu, a razlog je što jedan od njenih pretohdnih partnera neguje bliske odnose sa našim teniserom i Aninim prijateljem Novakom Đokovićem pa je njihova nedavna zajednička fotografija podsetila na to da je upravo Novak svojevremeno upoznao Anu sa Markom Stilitanom, bogatim naslednikom koji se svojevremeno takođe bavio tenisom. Nadajmo se da je bivši dečko Ane Ivanović ostao nekadašnjoj teniserki u lepom sećanju i da ona nema problem kada se sećanje na tu vezu povremeno provuče u javnosti.

Bivši dečko Ane Ivanović i sadašnja supruga Bastijana Švajnštajgera bili su u vezi tokom 2013. godine a spajalo ih je to što se bave istim sportom i imaju sličan krug prijatelja. Oni, međutim, o tom odnosu nikada nisu govorili javno a čak se čini da nisu ni želeli da se za tu vezu sazna. Uhvaćeni su kada su zajedno otišli na romantični odmor u Malibuu i tako je čitava priča procurela u javnost.

Pročitajte: Venčanica kupljena preko interneta, SVI MOŽEMO DA JE PRIUŠTIMO: Pogledajte jeftinu haljinu u kojoj se Ana Ivanović udala za Bastijana (FOTO)

Ipak, bivši dečko Ane Ivanović raskinuo je sa teniserkom samo nekoliko meseci nakon početka veze. Pritisak javnosti počinjao je da se negativno odražava na njihove tadašnje karijere a oni su se složili da se tajming i se ostale kockice jednostavno nisu poklopile. Može se reći da je to bila praktično poslednja Anina devojačka avantura, budući da se vrlo ubrzo upoznala sa Bastijanom a ostatak je istorija. Bivši dečko Ane Ivanović takođe je nastavio dalje, kažu da se oženio i budući da nikada nije bio naročito dobar kao teniser, bavi se biznisom koji je nasledio od roditelja i koji se bavi izgradnjom jahti, aviona i vozova i ima predstavništva u 25 svetskih zemalja.

Komentari (0)

Loading