Celebrity News

Ovako se Aleksandra Prijović ponaša kada je niko ne gleda: Filip je moli da to više ne radi, kriza u braku na pomolu (FOTO)

Porok Aleksandre Prijović sada je izašao na videlo

Ovako se Aleksandra Prijović ponaša kada je niko ne gleda: Filip je moli da to više ne radi, kriza u braku na pomolu (FOTO)

Krsna slava balkanske dive Lepe Brene i njenog supruga Bobe Živojinovića protekla je po svemu sudeći u predivnom ambijentu i veoma dobrom raspoloženju čitave porodice koja se okupila na ovaj bitan datum, a da gosti nisu imali niti jednu zamerku na gostoprimstvo domaćina mogli smo se uveriti ovih dana putem društvenih mreža. Bilo je svega, od hrane i pića, preko dobre muzike i pesme, a ono što je upalo mnogima u oči jeste i porok Aleksandre Prijović, Bobine snajke koja se opustila i uživala te otkrila možda i više nego što je želela.

Da je provod bio odličan i da se slavilo do kasno u noć svedoče snimci koji su preplavili "Instagram", a među kojima je i jedan prilično interesantan. Naime, u uzavreloj atmosferi kojoj su doprinele mnoge muzičke zvezde lateći se mikrofona i zapevavši neke od vanvremenskih hitova, supruga Filipa Živojinovića nespretno je ušetala u kadar sa cigaretom i otkrila činjenicu koju je retko ko znao.

Pročitajte: "Ja više ne mogu…" Aleksandra Prijović donela odluku koja je šokirala Filipa i celu porodicu (FOTO)

Instagram printscreen

 

Porok Aleksandre Prijević nešto je čemu ona očito ne želi da se odupre iako umnogome može uticati na njeno zdravlje kao i glasovne sposobnosti, a budući da je Filip njen najveći kritičar, nema sumnje da je svojoj dragoj skrenuo pažnju na ovu lošu naviku.

Pročitajte: Prijovićki je dosadilo da glumi - Na Brenin rođendan je povukla potez koji je zauvek demaskirao odnos sa svekrvom (FOTO)

Boško Karanović

 

Činjenica da su porok Aleksandre Prijović cigarete nesumnjivo je iznenadio mnoge, međutim, pevačica je jednom prlikom otkrila da joj nije strano ni da popije po koju, ističući da je veoma umerena u tome:

- Volim da i popijem i rakiju i vino, sve volim... Ali jako umereno. NIkad sebi nisam dozvolila da popijem previše, popijem malu flašicu ili dve. Jako je ružno da se vidi žena da je mrtva pijana, to sebi nisam nikad dozvolila. Pivo volim da pijem i sa Filipom i sa drugaricama - rekla je Aleksandra svojevremeno za medije, a u jednoj emisiji pokazala se i kao veliki poznavalac i domaćih i stranih piva.

Komentari (0)

Loading