Celebrity News

Sina poslali sa bakom na Maldive, pa se opustili: Evo šta rade Veljko i trudna Bogdana kada niko ne gleda: Svi u čudu..

Sin Veljka i Bogdane Ražnatović uživa sa bakom na Maldivima

Sina poslali sa bakom na Maldive, pa se opustili: Evo šta rade Veljko i trudna Bogdana kada niko ne gleda: Svi u čudu..

Mada ima samo dve godine sin Vejka i Bogdane Ražnatović Željko Ražnatović samostalan je i u ophođenju veoma slobodan dečak. Ne strahuje i ne plače kada mama i tata nisu u njegovom vidokrugu, zbog čega je baka Svetlana Ceca Ražnatović iskoristila priliku da ga sa sobom povede na odmor. Ovaj potez balkanske zvezde dobro je došao sinu i snaji, koji otkako su postali roditelji nisu uspeli da odvoje vreme za sebe.

Pročitajte: Pa zar joj je stomak već ovoliko porastao? Ovo je prva fotografija trudne Bogdane Ražnatović, iznenadila sve!

Instagram

 

Čim im je javljeno da je naslednik bezbedno sleteo na Maldive, ali i da se bez njih lepo provodi Veljko i Bogdana bezbrižno su isplanirali zajedničko vreme, koje za sada provode u srpskoj prestonici. Najčešće su u porodičnom domu gde imaju apsolutno sve pogodnosti od bazena, preko saune, teretane do kućnog bioskopa. Takođe obilaze crkve, a na svoj način, daleko od radoznalih medija oni su pre par dana obeležili i godišnjicu braka.

Pročitajte: Sin Veljka i Bogdane Ražnatović ima prvu simpatiju, ova fotografija će raznežiti i one sa najtvrđim srcem

Zaljubljeni par koji čeka svoje drugo dete, tačnije sina, našao je način da uživa bez naslednika koji je opčinio sve goste u hotelu. Bogdana i Veljko nikada nisu krili da su romantični, stoga ne sumnjamo da su na dan godišnjice jedno drugome priredili divna iznenađenja. 

 

Komentari (0)

Loading