Celebrity News

Pa zar joj je stomak već ovoliko porastao? Ovo je prva fotografija trudne Bogdane Ražnatović, iznenadila sve!

Trudna Bogdana Ražnatović više ne krije svoj stomačić

Pa zar joj je stomak već ovoliko porastao? Ovo je prva fotografija trudne Bogdane Ražnatović, iznenadila sve!

Ata Images

Trudna Bogdana Ražnatović ovih dana izaziva dosta pažnje javnosti, upravo zbog vesti o drugom sinu kojeg će početkom sledeće godine doneti na svet. Otkako se informacija o njenoj trudnoći pojavila, posebno se motri Bogdanina figura, a sada se već može nagovestiti i njen trudnički stomačić.

Instagram

 

To je sada otkrila najnovija fotografija na kojoj je trudna Bogdana Ražnatović u društvu prijateljice i malog Željka Ražnatovića, a sve je ovekovečio Veljko Ražnatović koji je zatim fotografiju i objavio usput se hvaleći kako ima lepu ženu.

Pročitajte: Haljina Bogdane Ražnatović san je svake žene, a nije skupa! Pogledajte jedno od njenih najboljih izdanja, ovo možete sebi priuštiti! (FOTO)

Ceca Show promo

 

Trudna Bogdana Ražnatović slikala se ovom prilikom u crnoj haljini koja je na pojedinim delovima bila providna, ali svakako je jasno pokazivala trudnički stomak Veljkove supruge. Posle sina Željka, koji je takođe prisutan na fotografiji, par se raduje što će moći da dočeka i sina Krstana koji će se uskoro pridružiti porodici.

Komentari (0)

Loading