Celebrity News

Mirjana Bobić Mojsilović sreću pronašla pored oženjenog muškarca, svi ga odlično znate (FOTO)

Mirjana Bobić Mojsilović ljubav ne skriva

Mirjana Bobić Mojsilović sreću pronašla pored oženjenog muškarca, svi ga odlično znate (FOTO)

Nije tajna da Mirjana Bobić Mojsilović ljubav doživljava na potpuno drugačiji način. Nakon smrti supruga poznata književnica dugo sreću nije pronašla ni kraj jednog muškarca, a čak i kada su se godinama kasnije emocije prema nekome i rodile, Mirjana je to uspešno skrivala od javnosti. Čuvala je Mira tajnu da je ponovo volela, krila je i kada su se odnosi sa tim muškarcima završavali, a sve lepo i bolno pretočila je u svoje romane, slike i pesme.

Pročitajte: Preminuo je godinu dana od rođenja ćerke: Zgodni lekar, evo ko je bio muž Mire Bobić Mojsilović

Petar Đorđević

 

Mirjana Bobić Mojsilović ljubav pronalazi, bar je tako svojevremeno tvrdila, u malim stvarima, lepom vremenu, druženju sa dve setre, majkom, ćerkom Milom, šetnji svoga psa, pripremi porodične trpeze, a kada je o muškarcima reč kriterijume ne spušta, niti smatra da je to neophodno.

Pročitajte:Dečka Mirjane Bobić Mojsilović SVI ZNATE! Književnica priznala, kaže da je bila ljubav na prvi pogled

 

 

Tužna je kada vidi da se u današnje vreme izgubila potreba za pravim udvaranjem, recitovanjem stihova pod mesečinom i pod prozorom, zato ne uspeva da sakrije oduševnjenje kada se nađe u društvu muškarca koji je za sve to sposoban. Ona je nedavno u emisiji koju na Una TV vodi pevač Haris Džinović gostovala sa glumcem Radetom Šerbedžijom, koji piše, peva, recituje, često održava koncerte na kojima publici predstavlja sve pomenute talente, a sada je za bogatom trpezom on samo Miri posvetio stihove.

- Nećeš znati što u meni biva, da ja u tebi volim sebe sama i moju ljubav spram tebe kada me celog obuzme silom koju ima i svaki živac rastese nadme i osećaj navale ko plima, za taj trenutak života i milja kad zatreperi cela moja snaga. Neka te srce moje blagosilja, ali ne volim te, ne voli te draga - izrecitovao je Mirjani stihove Rade, a ona zbog toga nije krila uzbuđenje. Oduševljenje zbog toga što se konačno našla u društvu nekoga ko voli da razgovara poezijom i vrlo je sličan njoj samoj.

Nakon Radetove izvedbe samo je nakratko prokomentarisala:

- I dalje si najbolji frajer.

Komentari (2)

Loading
Bikica

10:41 25.11.2022

Ona i jeste imala ozenjenog dobrog frajera ,koji je posle krace veze otkacio,a izmedju ostalog zbog nje ostavio zenu.Sta je dalje bilo ne znam.Izlazile su i fotografije gde su zajedno.

Lola

18:22 25.11.2022

Ne sluzi joj na cast veza sa ozenjenim?! Iza toga stoji njegova porodica,deca i slomljena srca. Ako nije mogla da nadje nekog samca onda nije trebala ni ozenjenog. Ko tudje gnezdo rastura svoje nikad ne svije.