Celebrity News

Dečka Mirjane Bobić Mojsilović SVI ZNATE! Književnica priznala, kaže da je bila ljubav na prvi pogled

Prvi dečko Mirjane Bobić Mojsilović poznat je široj javnosti

Dečka Mirjane Bobić Mojsilović SVI ZNATE! Književnica priznala, kaže da je bila ljubav na prvi pogled

Književnica Mirjana Bobić Mojsilović poznata je po tome što nema dlake na jeziku. Javno na TV ekranu, kroz svoje romane i kolumne vrlo otvoreno govori o pojavama u društvu, a vrlo često u tim redovima nekadašnje novinarke mogu se naći i detalji iz njenog privatnog života. Tako se i prvi dečko Mirjane Bobić Mojsilović svojevremeno našao u priči spisateljice, a tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Pročitajte: Beg od gradske vreve: Evo kako izgleda seoski kućerak kojim je Mirjana Bobić zamenila luksuzni stan u Beogradu

 

 

Mira je tom prilikom pričala o svojim književnim i novinarskim počecima i tu naglasila da je svoju prvu priču, koja je bila objavljena u jednom hrvatskom listu posvetila muškarcu u kog je bila zaljubljena. Otkrila je i o kome je reč:

 - Prva priča pod nazivom "Pomorandže" objavljena je u zagrebačkom magazinu za devojke koji se zvao Tina, bila sam u drugom gimnazije. To je ljubavna priča posvećena mom tadašnjem....tihoj patnji mojoj, možda mi je posle toga bio i dečko ili je to možda bilo i pre, ne mogu tačno da se setim. Svi ga znate i trenutno je vrlo omražena ličnost, ali tada je bio genijalan - kazala je kroz smeh Mira.

Pročitajte: Medeni mesec ćerke Mirjane Bobić Mojsilović je potpuno drugačiji od svega što smo očekivali (foto)

 

 

Prvi dečko Mirjane Bobić Mojsilović nažalost ostaće enigma za javnost, sve dok književnica ne odluči i taj detalj svoje privatnosti da podeli sa publikom.

Komentari (0)

Loading