Celebrity News

Bila je punačka mlada izblajhane kose: Isplivala fotografija sa prvog venčanja Seke Aleksić sa mladoženjom kog PRVI PUT VIDITE!

Tajno venčanje Seke Aleksić uzburkalo javnost

Bila je punačka mlada izblajhane kose: Isplivala fotografija sa prvog venčanja Seke Aleksić sa mladoženjom kog PRVI PUT VIDITE!

Emotivni život Seke Aleksić oduvek je bio kao otvorena knjiga za javnost. Nije skrivala pevačica kada je zaljubljena i voli, niti je tajila informacije o svojim partnerima. Pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga Veljka Piljkića, sa kojim ima dvojicu sinova Jakova i Jovana, estradna umetnica bila je čak dva puta verena. Jednom za Zorana Kovačevića, drugi put za manekenka Mladena Radulovića. O obe veridbe u medijima se pisalo a Aleksićeva je čak sa lajfstajl magazinima podelila fotografije romantičnih scena prosidbi. Upravo iz razloga što je uvek bila transparentna, mnoge je začudilo kada su saznali da se već jednom udavala. Tajno venčanje Seke Aleksić prati, doduše, samo jedna fotografija ali na njoj pevačica blista u belom širokog osmeha.

Pročitajte: Tajne i skrivanja vode do NAJVEĆE KRIZE U BRAKU Seke i Veljka do sada: Istina o RAZVODU, fanovi tužni

Boško Karanović

 

Naime, Seka je na ludi kamen prvi put stala za potrebe reklame. Estradna umetnica bila je zaštitno lice preparata za mršavljenje a u to ime ona je obukla venčanicu i glumila mladu, koja je posle venčanja uspela da skine željeni broj kilograma.

Pročitajte: Hitna medicinska pomoć! Seka Aleksić pala u krevet, prikačena na infuziju: Baš je ozbiljno! FOTO

printscreen

 

Tajno venčanje Seke Aleksić dogodilo se pred kamerama, ali retki su oni koji ovu reklamu pamte, dok se čini da ju je i pevačica zaboravila.

Komentari (1)

Loading
Nadica

15:08 27.11.2022

Ovaj piljikic izgleda kao i njegovo prezime, seljober kromanjonac. Umišljeni sportista,umišljeni sekin muž , kad ga sutne pitace ga ko je ugasio svjetlo. Grozota od uobraženosti bez pokrića, sta bre ovaj glumi sa tom odvratnom strokavom bradom i kosurdacom!?