Celebrity News

JEDINA fotografija sa venčanja Lidije Vukićević i Mitra Mrkele: Mlada blista u venčanici sa ogromnim velom, njega nećete prepoznati (FOTO)

Venčanje Lidije Vukićević izazvalo je mnogo pažnje u javnosti

JEDINA fotografija sa venčanja Lidije Vukićević i Mitra Mrkele: Mlada blista u venčanici sa ogromnim velom, njega nećete prepoznati (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević, žena koja se gotovo 30 godina ne menja i koja po mišljenju mnogih vremenom izgleda sve bolje, o svom emotivnom životu nije često govorila u javnosti što je slučaj i sa njenim bivšim suprugom sa kojim je na ludi kamen stala davne 1991. godine. U svojoj 29. godini kada je doživela vrtoglavu popularnost tumačeći ulogu Violete Popadić u seriji "Bolji život", glumica se na večnu ljubav zaklela tada uspešnom fudbaleru Mitru Mrkeli, te ne čudi činjenica što je venčanje Lidije Vukićević izazvalo mnogo pažnje u javnosti.

Mladi lepi i uspešni, svoju dugogodišnju ljubav oni su krunisali brakom iz kojeg su dobili dvojicu sinova, međutim iako je Lidija svoju glumu zapostavila te supruga pratila dok je svoju karijeru gradio u inostranstvu, to nije bilo dovoljno da njihova zajednica opstane. Devet godina nakon što je usledilo venčanje Lidije Vukićević i Mitra Mrkele, par se rastao, tada je njihov sin Andrej pohađao treći razred osnovne škole, dok je David imao tri godine.

Pročitajte: Bivši muž Lidije Vukićević Mitar Mrkela u vezi sa ovom dosta mlađom lepoticom (FOTO)

Instagram

 

Retke fotografije sa njihovog svadbenog veselja svedoče tome zašto Lidija važi za jednu od najlepših i najpoželjnijih dama sa javne scene i dok je ona blistala u sneg beloj venčanici i velom ukrašenim venčićem, Mrkela se odlučio za svečano odelo koje je upotpunio raznobojnom kravatom, a koja je u to vreme bila veoma popularna.

Pročitajte: Lidija Vukićević otišla u Italiju kod dečka, ni slutila nije kakvo je iznenađenje čeka! Ovakav prizor svaku ženu bi naveo da kaže DA (FOTO)

Story printscreen

 

Lidija danas u šali kaže da je srećno razvedena, a u intervjuima je u više navrata isticala da je sinove podigla bez ičije pomoći. 

- Sama sam vaspitavala decu. Apsolutno sam im i jedan i drugi roditelj. Ne kažem da se moj bivši suprug nije bavio njima. Naravno da jeste, ali je drugačije meni jer živim s njima sama poslednjih 17 godina. Andrej je bio u prvom razredu osnovne, a David je imao tri godine kada smo se razveli. Ne podnosim izraz samohrana majka. I ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve - rekla je Vukićevićeva svojevremeno.

Komentari (0)

Loading