Celebrity News

Kad sin mezimac dovede TAKVU ŽENU u kuću: Otkriveno ko je snaja Lidije Vukićević i na koji NAČIN se OPHODI prema budućoj svekrvi (FOTO)

Sin Lidije Vukićević srećno je zaljubljen, što se nije libio da pokaže nedavno i u javnosti

Kad sin mezimac dovede TAKVU ŽENU u kuću: Otkriveno ko je snaja Lidije Vukićević i na koji NAČIN se OPHODI prema budućoj svekrvi (FOTO)

Kažu da jedino naša duša zna šta nam tačno treba, stoga se njenim željama, ako nas već privlači nekome, ne treba opirati, već ime ljubavi treba naglas izgovarati. Upravo time, verujemo da se vodio sin Lidije Vukićević, sportski menadžer Andrej Mrkela kada je odlučio da svoju izabranicu Nađu Ilić konačno predstavi javnosti i to putem "Instagram" profila. 

Pročitajte: Lidija Vukićević doživela sudbinu Olivere Katarine: Isterali je iz kuće bez reči

 

 

Na fotografiji, čiji sadržaj su gotovo svi mediji prokomentarisali, Andrejeva izabranica s namerom je sakrila lik, stoga o njenoj lepoti ne možemo sa sigurnošću govoriti, ipak ono što se vidi jeste da je reč o zgodnoj, atraktivnoj mladoj dami od stila. Budući da sin Lidije Vukićević nema običaj da na društvenim mrežama otkriva mnogo od svog emotivnog života i da se najčešće na njegovim objavama mogu videti sportski događaji, ovaj mali izlet u nepoznato svi su prokomentarisali kao način da pokaže da je konačno našao devojku svog života, a možda i da će sa njom uskoro stati na ludi kamen. 

Pročitajte: Šta je pošlo po zlu u raju? Lidija Vukićević prolazi kroz krizu sa mlađim dečkom (FOTO)

 

 

 

Privilegiju da upozna naslednikovu izabranicu, koja očigledno zauzima posebno mesto u njegovom srcu, Lidija je imala mnogo pre, čak ju je zapratila i na "Instagramu", lajkuje joj fotografije, što govori u prilog tome da sa njom gaji divan, drugarski odnos, kakav oduvek ima sa oba sina i Andrejem, ali i njegovim bratom, pilotom Davidom. O svemu otvoreno sa njima priča, pa čak i o devojkama.

‒ Nisam bila od majki koje smatraju da je najvažnije svakog dana deci skuvati ručak, meni je bio prioritet da sa njima konstantno razgovaram. Dešavalo se da pričam do ranih jutarnjih sati i, što je najvažnije, na njihovu inicijativu, ne na moju. Srećna sam kad vidim da je taj način vaspitanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primer ‒ izjavila je ranije Lidija, za koju je, čini se, vreme stalo, te samo tako povremeno fotografije njenih sinova i činjenica da im je vreme za ženidbu otkrivaju koliko je iskustva zapravo iza nje.

Komentari (0)

Loading