Celebrity News

16 godina smo PROVELI ZAJEDNO u vreme njegovog braka: Šokantna ispovest misteriozne Tamare Marković, zajedničke fotke sa Čolom sve govore

Autor: | 27/11/2022

Partnerka Zdravka Čolića na sceni prisetila se mnogo detalja iz perioda njihovog odnosa

16 godina smo PROVELI ZAJEDNO u vreme njegovog braka: Šokantna ispovest misteriozne Tamare Marković, zajedničke fotke sa Čolom sve govore

Decenijama unazad poznato je ko mu je supruga, ali razne žene u prošlosti želele su bar na kratko da ponesu titulu koja glasi partnerka Zdravka Čolića. Zanimljiv primer dolazi od prošle godine kada je izvesna Tamara Marković dala intervju za "Nova.rs" i u prilično romantizovanom maniru govorila o šesnaest godina koje je provela sa Zdravkom prateći ga na brojnim turnejama kao njegov prateći vokal, ali čini se da je sve ostalo u profesionalnim okvirima.

Privatna Arhiva

 

- Uglavnom sam nastupala na turnejama i live albumima, menjale su se ekipe pratećih vokala tokom vremena, ja sam nekako uvek ostajala. Što bi rek’o Čola: „Ostajem poslednji i prvi“. Na kraju sam pevala samo inostranstva, sama u bendu sa saksofonistom Demonjom i gitaristom Pajom Vučkovićem. Velike koncerte je preuzeo kvintet iz Hrvatske - rekla je partnerka Zdravka Čolića na sceni i dodala da se njihov prvi zajednički koncert dogodio u Bijeljini, a da je u godinama koje su kasnije usledile imala dovoljno prilika da slavnog pevača upozna iz više uglova.

Privatna Arhiva

 

- Ja poznajem dva Zdravka. I jedan i drugi su sjajni, i dok svi najviše vole onog na sceni, meni je draži onaj koji se sa nama smeje, vozi, šeta, peva, priča, slika, šali. Postoji razlika i u koncertima. Na velikim kao što je Marakana ili Arena, gotovo da se i ne vidimo, daleko smo, ima energije i moćno je, ali su manji koncerti intimniji, više se družimo i van scene. Emotivni su jer vidite izraz lica svake osobe, kada uživa, kada plače, kada igra u zanosu…Nekoliko puta mi se desilo da zaplačem gledajući tuđe emocije, naročito kada otputujemo daleko, u Australiju gde su ljudi nostalgični… - ispričala je partnerka Zdravka Čolića na sceni i rekla kako je oduvek bio šmeker za kojim su žene ludele.

Privatna Arhiva

 

- Ih, Čola je to…Kažem ja na jednom od prvih koncerata te ’98, Kristini koja je pevala prateće sa mnom: ‘Šta im je, zašto plaču, vrište…’, jer ja vidim Čolu samo od pozadi… A on, k’o da je čuo, pevajući se okrene i kaže: ‘O neeee, ne mogu više…ne mogu da te volim…’ (deo iz „Sinoć nisi bila tu“, prim. aut.)…a ja op’ zamalo u nesvest. Harizma i energija je to. Tada mi je sve bilo jasno - prisetila se Tamara Marković.

Pročitajte: Zdravko Čolić obeležio Svetog Aranđela! Jedina fotografija slavske trpeze otkrila njegov pravi odnos sa suprugom, malo ko se ovome nadao

Privatna Arhiva

 

Iako već godinama unazad ne rade zajedno, i Tamara sada ima drugi posao koji nema veze sa pevanjem i scenom, kaže da joj je Zdravko ostao u lepom sećanju.

- Zdravko je bio i ostao svoj. Jedinstven i neponovljiv. I tad i sad. Sa energijom mladića, dečačkom radošću, iako ponekad možda deluje zamišljeno i odsutno, verujte mi sve vidi i zna! A tek što čuje. Bukvalno sve. Naročito na koncertu…Smeh i fade out - zaključila je Tamara za "Nova.rs"

Komentari (0)

Loading