Celebrity News

Zdravko Čolić obeležio Svetog Aranđela! Jedina fotografija slavske trpeze otkrila njegov pravi odnos sa suprugom, malo ko se ovome nadao

Dom Zdravka Čolića na dan Svetog Aranđela izgleda ovako

Zdravko Čolić obeležio Svetog Aranđela! Jedina fotografija slavske trpeze otkrila njegov pravi odnos sa suprugom, malo ko se ovome nadao

Vrlo često dom Zdravka Čolića, tačnije fotografije porodičnog kutka pevača, dolaze do štampe i portala a sve zahvaljujući njegovim mezimicama Lari i Uni, koje su veoma aktivne na društvenim mrežama. Čoline naslednice otvoreno sa pratiocima dele sve sadržaje iz života, Una možda čak i češće od sestre, a upravo njeno ponašanje na "Instagramu" pred oko 40 hiljada ljudi koji je prate otkriva više privatnosti muzičara nego što je on za 55 godina karijere dozvolio da izađe u javnost. Na ne baš veliko iznenađenje Čolinih obožavatelja Una je juče objavila čak i fotografiju slavske trpeze, tačnije  detalja iz doma Čolića tokom slavskog dana. Zapravo prvo je sa pratiocima podelila sliku iz crkve gde je očigledno u toku jutarnjih sati boravila sa ocem. To obično čini sin naslednik slave, ali kako muzičar nema mušku decu zaduženje je palo na Unu koja je svoj zadatak ponosno obavila.

Pročitaijte: Tajna čuvana decenijama: Ovako su Zdravko Čolić i njegova supruga Aleksandra izgledali na VENČANJU

Aleksandar Kerekeš, CapodiMedia

 

Nakon što su tata i ćerka po tradiciji i pravoslavnim običajima odneli kolač, vino i žito u crkvu vratili su se kući gde je nastala fotografija koja već neko vreme kruži portalima a govori mnogo o pevačevoj porodici, pa i njegovom odnosu sa suprugom Aleksandrom.

Pročitajte: Transformacija: Una Čolić promenila imidž, kraća kosa i boja za kojom jači pol ludi (video)

Instagram

 

Naime, Uninim insta storijem kruži slika na kojoj je ikona Svetog Arnđela, dok pored nje stoje drugi simboli slavljenja sveca, zaštitnika doma između ostalog slavski kolač, predivno ukrašen. Eveidento je da se domaćica, čije je zaduženje da na dan slave pripremi hleb koji sveštenik okaditi, posebno potrudila. Isplela je od brašna pletenice, kojima je kolač ukrasila, zatim listove i žigove što je dalo dodatnu čar slavskom hlebu.

Pročitajte: Una OTKRIVA SVAKI DETALJ: Pogledajte kako izgleda dom Zdravka Čolića (FOTO)

Instagram

 

Sve to, po mišljenju, mnogih svedoči divnom odnosu muzičara i supruge, što ju je očigledno inspirisao da bude kreativna na dan slave i domaćica za primer.

Komentari (0)

Loading