Celebrity News

Izabranica Sergeja Milinkovića Savića izgleda kao ruski top model: Upoznajte prelepu Nataliju kojoj je posvetio gol protiv Kameruna (FOTO)

Verenica Sergeja Milinkovića-Savića samo što se porodila

Izabranica Sergeja Milinkovića Savića izgleda kao ruski top model: Upoznajte prelepu Nataliju kojoj je posvetio gol protiv Kameruna (FOTO)

Instagram

Svega par dana pre početka Mundijala verenica Sergeja Milinkovića-Savića donela je na svet devojčicu Irinu, što je opravdan razlog zbog kog se nije pridružila ženama ostalih fudbalera u Kataru. Natalija Ilić ostala je svom domu za mezimicom, a budućeg supruga prati kraj malih ekrana i šalje mu podršku.

Pročitajte: Dok Aleksandar Mitrović zadaje lekcije na terenu, njegova supruga to čini na polju mode: Pogledajte tašnu koju je ovog puta pokazala (FOTO)

 

 

Iako je ostao bez njenog prisustva fudbaler nije ništa manje angažovan na terenu, naprotiv daje sve od sebe čemu svedoče njegovi rezultati. Drugi gol na utakmici danas protiv Kameruna dao je niko drugi do Milinković-Savić, a veruje se da ga je posvetio svojoj lepšoj polovini i njihovoj ćerkici.

Pročitajte: Vesele žene fudbalera: Sofija Milošević u društvu svetskog džet-seta u Kataru (FOTO)

 

 

Za Nataliju, koja pleni neverovatnom lepotom i harizmom, svi fudbalerovi fanovi imaju samo reči hvale. Dopada im se što je smerna i povučena i ne voli mnogo da se izlaže pogledima javnosti. Medije gotovo da izbegava, što joj je zajedničko sa Sergejem, a mnogo je drugih divnih stvari koje par deli i zbog kojih već nekoliko godina unazad živi skladno.

Pročitajte: Verenica Sergeja Milenkovića-Savića i fudbaler krstare Sredozemnim morem, PAŠĆE VAM VILICA kad budete videli koliko je zgodna(foto)

 

 

Budući da su ovog meseca dobili naslednicu ne sumnjamo da će Sergej i Natalija uskoro stati i na ludi kamen, najverovatnije ponovo daleko od radoznalih medija.

Komentari (0)

Loading