Celebrity News

Tuga ovde više ne stanuje! Jelena Đokić nakon razvoda od Svetozara konačno pronašla sreću: Sve potvrdila na Instagramu (FOTO)

Tuga Jelene Đokić zbog odluke o razvodu odavno više nije u srcu glumice

Tuga ovde više ne stanuje! Jelena Đokić nakon razvoda od Svetozara konačno pronašla sreću: Sve potvrdila na Instagramu (FOTO)

Dosta je tuga Jelene Đokić zbog odluke o razvodu mučila dramsku umetnicu. Bivša supruga Svetozara Cvetkovića nije mogla da se pomiri sa tim da nije uspela da očuva brak, nažalost uprkos njenom i Svetozraovom angažovanju, životu pod istim krovom došao je kraj. Zarad dalje sreće svojih naslednika Luke i Klare bivši supružnici odlučili su da u javnost ne iznose prljav veš, zapravo da ne iznose ama baš ništa i ostanu u korektnim odnosima, što su oboje ispoštovali, a u neku ruku to je oboma pomoglo da nastave dalje bez gorkog ukusa u ustima.

Pročitajte: KAKAV DASA: Jelena Đokić posle razvoda od Svetozara brzo našla utehu, pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Jelena se sve češće u javnosti može videti nasmejana. Dosta radi, okrenula se poslu, takođe je fokusirana na porodicu koja je ipak izvor njene najveće radosti. Osim u ulozi majke neizmerno uživa u ulozi tetke što je pokazala i najskorijom objavom. Ona je, naime, vrlo originalno čestitala svojoj sestričini Ivani Đokić rođendan i sve raznežila.

- Jer je realno najsrećniji. Ljubi tetka najviše - napisala je Jelena u okviru fotografije svoje mezimice, koja neosporno ima njene crte lica.

Pročitajte: Pričalo se da su se neslavno rastali, da biju bitku za imovinu: Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno (foto)

Instagram

 

Tuga Jelene Đokić ne stanuje više u srcu glumice. Odlučno je Jelena pošla putem sreće, ne osvrće se za sobom, a kako je krenula ne sumnjamo da će uskoro ponovo zavoleti i biti voljena onako kako zaslužuje.

 

Komentari (0)

Loading