Celebrity News

KAKAV DASA: Jelena Đokić posle razvoda od Svetozara brzo našla utehu, pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Jelena Đokić nakon razvoda brzo je pronašla utehu

KAKAV DASA: Jelena Đokić posle razvoda od Svetozara brzo našla utehu, pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Razlaz Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića početkom godine odjeknuo je kao bomba medijima. Svi su se pitali šta je to moglo odnos supružnika do te mere da nagrize, da je razdvajanje bio jedini spas. Dugo su umetnici pokušavali svoj brak da spasu, nažalost odluka je bila konačna te se glumica sa decom Klarom i Lukom iselila iz zajedničkog stana i život promenila iz korena. Jelena Đokić nakon razvoda vratila se poslu u meri u kojoj je ranijh godina, pre udaje za Svetozara, bila angažovana. Snimila je dosta filmova, serija, a prihvatila je dosta i pozorišnih ponuda.

Pročitajte: Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno: Fotografija i bliskost slavnog para izazvala oduševljenje svih onih koji ih vole

Instagram

 

Jedna od onih koje će se uskoro naći na repertoaru Ateljea 212 sa Jelenom u velikoj ulozi je predstava "Avgust u okrugu Osejdž". U to ime bivša Svetozareva izabranica stalno je na probama, odakle se redovno javlja pratiocima na "Instagramu". Interesantne scene sa kolegom Dejanom Dedićem među prvima su dospele u javnost, što je pomalo zbunilo Jelenine fanove, koji su se pitali je li je to među njima samo gluma ili se među umetnicima tokom rada na projektu izrodilo i nešto više.

Pročitajte: Da li je ovo ponašanje prihvatljivo? Poker i frajeri: Fotografije pokazuju kakav stil života vodi Jelena Đokić posle razvoda od Svetozara

Instagram

 

Naime, na fotografijama i snimcima crvenokosa lepotica nasmejana je od uva do uva. Kolegu gleda zavodljivo, zaljubljeno dok joj on nešto na uvo šapuće. Sve pomenuto ide u prilog tome da će predstava biti pun pogodak, a možda i da je Jelena Đokić nakon razvoda konačno pronašla utehu.

Pročitajte: Pričalo se da su se neslavno rastali, da biju bitku za imovinu: Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading