Celebrity News

Kad su ušli svi su se okrenuli: Dejan Lutkić sa ženom na crvenom tepihu, ovo je prava dama (FOTO)

Supruga Dejana Lutkića svojim izgledom oduševljava

Kad su ušli svi su se okrenuli: Dejan Lutkić sa ženom na crvenom tepihu, ovo je prava dama (FOTO)

Dejana Lutkića, jednog od omiljenih domaćih glumaca imali smo prilike da gledamo u mnogim filmskim ostvarenjima, serijama, kao i na "daskama koje život znače", a kroz čitavu karijeru, on je uspešno svoj život čuvao daleko od medija. Poznato je javnosti da je glumac u srećnom i skladnom braku već više od dve decenije, međutim supruga Dejana Lutkića ne voli da se eksponira te se na javnim događajima ona retko pojavljuje.

- Vi retko mene viđate u javnosti. Ja sa suprugom izlazim kad god mogu i kad god imam priliku. Najviše volim da provodim vreme sa svojom porodicom i sa prijateljima. Ne obitavam samo po mestima na kojima bi po nekim merilima trebalo da obitavam. Odlazim samo na mesta na kojima se osećam prijatno - objasnio je Lutkić za "Blic" jednom prilikom.

Pročitajte: ZAŠTO SE NISAM RAZVEO! Dejan Lutkić iznenadio priznanjem, evo kako izgleda supruga Cuka sa kojom je prevazišao sve krize (FOTO)

Ata Images

 

Iako radije bira život van svetla reflektora, Ljubinka Lutkić, Cuka koja je inače po zanimanju arhitekta sinoć je ipak napravila izuzetak te je sa glumcem prisustvovala reviji Igora Todorovića koja je upriličena u Narodnom pozorištu. Par kada se pojavio izazvao je veliku pažnju prisutnih i svi su komentarisali da supružnici izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija Dejana Lutkića sa kosom - Da li biste prepoznali ovog čoveka? (FOTO)

Ata Images

 

Par je zagrljen pozirao pripadnicima sedme sile, a komentari kako je supruga Dejana Lutkića izgledala svetski u odabranoj toaleti, nisu izostali. Cuka je, naime odabrala outfit u animal printu za koji modni znalci tvrde da je pun pogodak kada se dobro uklopi, što je slučaj sa ovom šarmantnom damom damom koja je izgledala sjajno. Ni popularni glumac u elegantnom odelu nije zaostajao za svojom dragom, sa kojom se odeven u tamne boje savršeno modno uskladio.

Komentari (2)

Loading