Lepota

Nikad viđena fotografija Dejana Lutkića sa kosom: Da li biste prepoznali ovog čoveka? (FOTO)

Frizura Dejana Lutkića nije uvek izgledala ovako

Nikad viđena fotografija Dejana Lutkića sa kosom: Da li biste prepoznali ovog čoveka? (FOTO)

Dejan Lutkić važi za talentovanog, miroljubivog, a nadasve šarmantnog umetnika. Prepoznatljiv je po svom humoru, ali i sprecifičnom izgledu budući da od momenta kada je kročio na glumačku scenu brije glavu, ali ne i bradu. Frizura Dejana Lutkića nikada nije bila u fokusu medija, niko nikada nije postavljao pitanje otkud odluka da bude obrijan, a verovalo se da je i on, poput drugih muškaraca, podlegao ćelavosti.

Pročitajte: ZAŠTO SE NISAM RAZVEO! Dejan Lutkić iznenadio priznanjem, evo kako izgleda supruga Cuka sa kojom je prevazišao sve krize (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Lutkic (@dejan_lutkic)

 

Fotografija iz mladosti, međutim, govori nešto potpuno drugačije. Frizura Dejana Lutkića prirodno je vrlo gusta crna kosa, što je zbunilo javnost. Najčešća pitanja koja ovih dana kruže društvenim mrežama su po uzoru na koga je dramski umetnik pre deceniju, dve odlučio da potpuno promeni imidž, ali i da li je neka možda stresna situacija prethodila tome, pa je zaista oćelavio.

Pročitajte: Prve komšije su mu Ljilja Blagojević i Siniša Kovačević: Zavirite u dom Dejana Lutkića u kojem vladaju TRI ŽENE (FOTO)

Instagram

 

 

Dejan Lutkić preko dvadeset godina u braku je sa arhitektom Ljubinkom Lutkić i ima dve ćerke Anastasiju i Nađu, koje su njegov razlog za ponos, osmeh, ali i brige.

 

Komentari (0)

Loading