Celebrity News

Novogodišnja dekoracija kao iz bajke za malo novca: Pogledajte kako je Sanja Kužet ukrasila svoj dom za praznike (FOTO)

Dom Sanje Kužet mesto je u kome voditeljka pronalazi mir

Novogodišnja dekoracija kao iz bajke za malo novca: Pogledajte kako je Sanja Kužet ukrasila svoj dom za praznike (FOTO)

Na pragu smo novogodišnje euforije, pa kako to tradicija i nalaže, svi su uveliko počelii da ukrašavaju svoje domove kako bi u što boljem raspoloženju proslavili predstojeće praznike. Da se i te kako raduje prazničnoj atmosferi pokazala je i mnogima omiljena voditeljka koja se potrudila da svojoj porodici i sebi ulepša ambijent. Dekorisan sa ljubavlju, dom Sanje Kužet odiše bajkovitom atmosferom u kojoj će nesumnjivo najviše uživati najmlađi ukućani što je i kod nje bio slučaj kada je bila dete.

- Period pred novogodišnje praznike, pa i sami praznici oduvek su za mene imali poseban značaj i emociju. Još kada sam bila dete najviše sam uživala u porodičnom kićenju jelke i ukrašavanju stana uz muziku. Već početkom decembra naš stan ima prazničnu atmosferu u kojoj rado uživamo. Do pre par godina redovno smo kupovali ukrase i sa zadovoljstvom menjali izgled jelke kako bi uvek bila drugačija. Od skoro smo to prepustili kreativnijim ljudima koji se time bave jer imaju savršene ideje i samu realizaciju, s tim što naravno i dalje svi učestvujemo u tom činu. To se ne menja! - poručila je za "Grand" nasmejana i raspoložena voditeljka.

Pročitajte: KONAČNO! Sanja Kužet blista u VENČANICI - Isplivala fotografija, ozarena u ulozi mlade (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Delić ove čarolije ona je podelila i sa svojim pratiocima na "Instagramu" i pokazala veličanstvenu jelku na kojoj preovladavaju bordo ukrasi i mašne, a mnogi se slažu da  dom Sanje Kužet, uostalom čitav ambijent izgleda nestvarno. 

- Čarolija u mom domu je počela. Radujem se praznicima, podjednako kao i moji sinovi - napisala je voditeljka u opisu fotke uz nezaobilazne novogodišnje emotikone.

Komentari (1)

Loading
Anja

13:28 07.12.2022

Bar ste mogli da objavite njen ceo tekst,gde se lepo zahvalila dekoraterima.Dzabe ,nije sama ukrašavala.Meni je to najcarobniji momenat praznika.Danas nam sve zavrsavaju agencije,agenti i ostali.