Celebrity News

Afere su ga uništile, pravi je DEDA LEKA: Branislav Lečić uslikan posle šest meseci, bela kosa i brada, oronulo lice zabrinuli javnost(FOTO)

Izgled Branislava Lečića, šmekerski stav i harizma odredili su profesionalni put dramskog umetnika

Afere su ga uništile, pravi je DEDA LEKA: Branislav Lečić uslikan posle šest meseci, bela kosa i brada, oronulo lice zabrinuli javnost(FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Od prvoga trena kada se pojavio na javnoj sceni Branislav Lečić imao je "ono nešto" što pripadnicama lepšeg pola nije dalo mira. Odmah je prozvan za nedoljivog muškarca i šmekera i čini se da je taj status on vrlo lepo i redovno koristio. Kasnijih godina profesionalni zadaci dolazili su u skladu sa tim a Lečićeva popularnost i uloga zavodnika još više su dobijale na značaju. Izgled Branislava Lečića u velikoj meri potpomogao je celokupnoj slici njega kao miljenika ženskog pola, a nije mu odmoglo ni to što je nakon razvoda od Ivane oženio 30 godina mlađu koleginicu Ninu Radulović. Sve ukupno doprinelo je imidžu dramskog umetnika, nažalost sve to palo je u vodu nakon optužbi Danijele Štajnfeld.

Pročitajte: Mali Lav može ono što niko ne može: Kako je ponovo spojio majku Ninu i oca Branislava Lečića i kako su ponovo rekli DA

Ata Images

 

Naime, Danijela je tužila kolegu da ju je silovao. Ceo slučaj otišao je i na sud, čitava javnost se digla, mnoge kolege stale su na njenu stranu a svaka pojedinost, uprkos tome što se Leka trudio da dokaže nevinost i navodno ju je dokazao, uticala je na izgled Branislava Lečića. O kakvoj promeni je reč javnost se mogla uveriti nedavno na promociji jedne knjige u Narodnom pozorištu, gde se Lečić pojavio gotovo neprepoznatljiv. 

Pročitajte: Ljubavni život Marije Vicković obavijen je tajnom: Krivili su je za razvod ovog poznatog para (foto)

Ata Images

 

Seda kosa i brata, duboke bore, zamišljeni pogled samo su neke od stavki koje su mnogi primetili i prokomentarisali, kao i to koliko se Branislav za kratko vreme a nakon afere promenio.

Pročitajte: Veza sa 30 godina mlađom devojkom učinila svoje: Branislav Lečić neprepoznatljiv, preko noći promenio lični opis (foto)

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Dragutin

15:58 07.12.2022

Prije će biti da je krštenica u pitanju. Kakve afere i bakrači..