Celebrity News

Afere su ga uništile, pravi je DEDA LEKA: Branislav Lečić uslikan posle šest meseci, bela kosa i brada, oronulo lice zabrinuli javnost(FOTO)

Izgled Branislava Lečića, šmekerski stav i harizma odredili su profesionalni put dramskog umetnika

Afere su ga uništile, pravi je DEDA LEKA: Branislav Lečić uslikan posle šest meseci, bela kosa i brada, oronulo lice zabrinuli javnost(FOTO)

Od prvoga trena kada se pojavio na javnoj sceni Branislav Lečić imao je "ono nešto" što pripadnicama lepšeg pola nije dalo mira. Odmah je prozvan za nedoljivog muškarca i šmekera i čini se da je taj status on vrlo lepo i redovno koristio. Kasnijih godina profesionalni zadaci dolazili su u skladu sa tim a Lečićeva popularnost i uloga zavodnika još više su dobijale na značaju. Izgled Branislava Lečića u velikoj meri potpomogao je celokupnoj slici njega kao miljenika ženskog pola, a nije mu odmoglo ni to što je nakon razvoda od Ivane oženio 30 godina mlađu koleginicu Ninu Radulović. Sve ukupno doprinelo je imidžu dramskog umetnika, nažalost sve to palo je u vodu nakon optužbi Danijele Štajnfeld.

Pročitajte: Mali Lav može ono što niko ne može: Kako je ponovo spojio majku Ninu i oca Branislava Lečića i kako su ponovo rekli DA

Ata Images

 

Naime, Danijela je tužila kolegu da ju je silovao. Ceo slučaj otišao je i na sud, čitava javnost se digla, mnoge kolege stale su na njenu stranu a svaka pojedinost, uprkos tome što se Leka trudio da dokaže nevinost i navodno ju je dokazao, uticala je na izgled Branislava Lečića. O kakvoj promeni je reč javnost se mogla uveriti nedavno na promociji jedne knjige u Narodnom pozorištu, gde se Lečić pojavio gotovo neprepoznatljiv. 

Pročitajte: Ljubavni život Marije Vicković obavijen je tajnom: Krivili su je za razvod ovog poznatog para (foto)

Ata Images

 

Seda kosa i brata, duboke bore, zamišljeni pogled samo su neke od stavki koje su mnogi primetili i prokomentarisali, kao i to koliko se Branislav za kratko vreme a nakon afere promenio.

Pročitajte: Veza sa 30 godina mlađom devojkom učinila svoje: Branislav Lečić neprepoznatljiv, preko noći promenio lični opis (foto)

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Dragutin

15:58 07.12.2022

Prije će biti da je krštenica u pitanju. Kakve afere i bakrači..