Lepota

Ana Bekuta se ošišala do glave! Evo kako izgleda, fanovi u šoku (FOTO)

Frizura Ane Bekute neočekivano drugačija

Ana Bekuta se ošišala do glave! Evo kako izgleda, fanovi u šoku (FOTO)

Tokom 37 godina karijere frizura Ane Bekute podlegla je brojnim promenama. Nekada su one bile odlične, nekada i ne baš tako dobre, ipak pevačica je svaku umela da iznese na svoj način i ponosi se njome uprkos lošim komentarima. Ako se nešto Bekuti ne može osporiti jeste da je uvek pratila modne trendove. Ako su u modi bile paž stilizacije kose, hvatala se u koštac s njima, minival je takođe nosila, a na osnovu jedne stare fotografije osvanule ne njenom "Instagram" profilu mogli smo da se uverimo da je Ana volela i na kratko da se ošiša.

Pročitajte: Čizme Ane Bekute samo za hrabre i sa stilom: Da li biste ikada poneli ovu boju? (FOTO)

Instagram screenshot @anabekuta1

 

Slika, na kojoj je upravo frizura Ane Bekute dospela u prvi plan kruži medijima, a većina njenih fanova pita se gde je estradnoj umentici i vlasnici brojnih hitova bila pamet da pristane na ovakav izgled. Naravno mišljenja su podeljena te ima i onih koji ovaj smeli potez pevačice podržavaju i hvale, dok pojedini tvrde da je na fotografiji bila izuzetno mlada, te da bi joj šta god da je uradila sa kosom lepo stajalo.

Pročitajte: Aranđelovdan kod Đokovića! Porodica slavi, Dijanina životna želja konačno ispunjena, Stefan i Tara najveseliji, Jelena zaigrala kolo (video)

Instagram

 

Frizura Ane Bekute doživela je transformaciju još jednom ove godine, kada je pevačica pred početak takmičenja "Zvezde Granda" ofarbala kosu u crveno. Za mnoge je to bilo iznenađenje, najviše su se šokirali oni mlađi, jer ne znaju da je Bekuta tokom karijere već pomenutu nijansu nosila i da se na ovaj potez odlučila jer zna da će joj stajati, što se pokazalo istinitim.

Komentari (0)

Loading